Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20220807-032927_Instagram.webp

teşekkürler, aynı heyecanı forumdaki renktaşlarla paylaşmak için birkaç gönderi attık işte.

bu zamana kadar nevizadede felan ultraslarla çok fazla eğlendiğim için olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama misal olarak bugün çevik kuvvete küfür etmeleri, taraftarı sürüklemeleri felan saçmalık tabi.

başlarındakilerin biraz daha dikkat etmesi gerekiyor, geri kalan yaşça daha küçük arkadaşlara bişey diyemiyorum.
süpersin ata. bende ğni yıllarında cok vakit geçirdim maçlara falan gittim iliklerime kadar biliyorum o duyguyu ondan da malesef nefret noktasına geldim o gruba karsı. iyi yaptıkları haklarının ödenemeyeceği çok şey var, hataları da bir o kadar çok ama. atsan atılmaz satsan satılmaz bir konumda ultraslan. küfürden sonra tüm tadım kaçtı inan. kapadım o sizin yanınızdan yapılan yayını.

Kulübün bazı noktalarında fena varoşluk var bunları aşmamız gerekiyor.
İlk iş olarak gstv'den başlamalı elinde muazzam bir potansiyel var ve dijital çağda bunu kullanamamak nereden bakarsan ahmaklık. Bazı konularda etkileşim 0.

Yahu app sahibisin onu bugün kullanmayacaksın da ne zaman kullanacaksın. Çok büyük kerizlik bak içeriden videoları oradan paylaşacaksın bugün 10 milyon lira kaldıramadıysan teknoloji ve pazarlama departmanlarında ciddi takviye gerektiğini gösterir

göz değdire değdire bitiremedi adama bak yav
kuruttun ulan takımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt