Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Nelsson 18Mil
Djiku 5M
Bozok 2M
Nelson 3M
Tamam midir?
Djiku 5M
Bozok 2M
Nelson 3M
Tamam midir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan’ın tek başarısı Fransa’ya gol atmakKaan Ayhan ve Umut Bozok'u alırsak kadro üzerinde epey esneklik payımız olur yerli mevzusundan dolayı.
Ben bu Mertense hayran oldum. Mutlaka paylaşılmıştır. Adamdaki çok cool, çok eğlenceli.
Bizim topcuya küfreden bu muydu tam hatirlayamadimZapping yaparken bi an bakayım dedim, Fırat Aydinus 'u görünce bir dakika kalamadim.Ses tonu çok kötü, cümle kurma becerisi-sözcük dağarcığı-akici konuşma yok.Saha içinde parlayan o adam gitmiş keko bir tip gelmiş ekrana.Demek herkes ekrana uymuyor, yakışmıyor, ekranda konuşamıyor.Ölü yatırım olmuş, fazla kalamaz ekranlarda.
Son gün sürprizi de olabilir bizimkiler fiyati asaga cekmeye ugrasiyor. Cicay bi yere cakabilirsek mantikli olur.Evander hakkında pek fikrim yok, benim izlediğim maçlarda kötüydü.
Gömüldüğü kadar kötü bir adam olduğunu sanmıyorum yine de, eylüle doğru 10 no bulamazsak 5 civarına alınırsa şaşırmam.
Sergio'nun arkasını toplayacak birine ihtiyacın olacak ama işte yani o tarz bir profil her türlü lazım orta alan için, Torreira ve Milföy gibi iki adam almalarının temel sebebi budur yüksek ihtimalle.Bizim ligte iste 6 numaralar skor uretmiyor 8 numarada uretmeyince ya 10 numaran talisca gibi olacak yada forvet ve kanatlarin muazzam hucumcu olucak gedsonu koyucak yer bulamiyorum mesela bizde olsaydi torreira gedson hucumda cok zorlanirdik
Oliveria bu sene 4 5 gol 6 7 asist bence yapacaktir gedson boyle hucum katkisi veremedigi surece degerini kaybedecektir 6 numara olsaydi ozaman olabilirdi
Kaan eyvallah ama denayer gelmesin. Hava topu iyi bir stoper lazimNelson'u satarsak denayer-kaan ayhan ikilisini almak istiyormuş dursun özbek.
Hacı aldığımız nelson kimNelsson 18Mil
Djiku 5M
Bozok 2M
Nelson 3M
Tamam midir?