Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim topcuya küfreden bu muydu tam hatirlayamadim
Zorbay Küçük'tü.Bu da farklı değil,yan hakemine küfür ediyor maç içinde:"O bayrağı çabuk indir yoksa alıp münasip yerine sokarım" diyor.Daha vahimi var,Veysel küfür ediyor Eskişehir -FB maçında,niyet okuma yapıp bu küfrü etse etse Caner Erkin eder deyip fal açıyor, Caner 'i oyundan atıyor.UEFA'da koşu testini gecemeyip eleniyor ama Türkiye'de hakemliği uzatılıyor, özellikle medya ve BJK desteği arkasında olduğu için iyice pohpohlandi yok Cüneyt Çakır 'dan daha iyiydi felan diye ama hem saha içi hem saha dışı (özel hayatı da problemi idi, oralara girmiyorum) performansi yetersizdi.Acun Medya 'da kendine yer edindiğini görünce neden arkadan itildiği belli olmuş sanki.

Arnautovic'i yaşlı diye istemiyorduk da onun da 10 gol 10 asisti falan vardı muhtemelen.

Şaşırtmıyor United'ın istemesi.
Hocam cok haklısın, iyi futbolcu arnautovic ve kesin iş yapardı bizde, sorun şu ki manu icin cerez parası bunlar, biz bi kac 32-33 yaş üstü oyuncu icin 3-3,5 milyonlar veremeyiz, vermemeliyiz

Zorbay Küçük'tü.Bu da farklı değil,yan hakemine küfür ediyor maç içinde:"O bayrağı çabuk indir yoksa alıp münasip yerine sokarım" diyor.Daha vahimi var,Veysel küfür ediyor Eskişehir -FB maçında,niyet okuma yapıp bu küfrü etse etse Caner Erkin eder deyip fal açıyor, Caner 'i oyundan atıyor.UEFA'da koşu testini gecemeyip eleniyor ama Türkiye'de hakemliği uzatılıyor, özellikle medya ve BJK desteği arkasında olduğu için iyice pohpohlandi yok Cüneyt Çakır 'dan daha iyiydi felan diye ama hem saha içi hem saha dışı (özel hayatı da problemi idi, oralara girmiyorum) performansi yetersizdi.Acun Medya 'da kendine yer edindiğini görünce neden arkadan itildiği belli olmuş sanki.
O olay dogruda Meloya kufretmisti sanki bu hirbo

nelson 20m civarı giderse

2 stp
1 yerli fv
1 yedek kanat
1 yerli os (opsiyonel)
1 yedek sağ bek (opsiyonel)

daha lazım bu takıma

kaan hem stoperi hem sağ beki yedekliyor kaçırmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt