- 12 Temmuz 2022
- 1.951
- 1.032
- 528
beden hocası tudor bir işe yarayıp cengizi bize yollasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemin ederim hani yaz sıcağında bir kara sinek gelir rahatsız eder kovarsin gitmez onun gibi takım yahu.... Sağlam bir terlik istiyorlar kafalarınaadamlar ya bizim topcuyu yada bizim listedeki topcuyu aliyor![]()
Zorbay Küçük'tü.Bu da farklı değil,yan hakemine küfür ediyor maç içinde:"O bayrağı çabuk indir yoksa alıp münasip yerine sokarım" diyor.Daha vahimi var,Veysel küfür ediyor Eskişehir -FB maçında,niyet okuma yapıp bu küfrü etse etse Caner Erkin eder deyip fal açıyor, Caner 'i oyundan atıyor.UEFA'da koşu testini gecemeyip eleniyor ama Türkiye'de hakemliği uzatılıyor, özellikle medya ve BJK desteği arkasında olduğu için iyice pohpohlandi yok Cüneyt Çakır 'dan daha iyiydi felan diye ama hem saha içi hem saha dışı (özel hayatı da problemi idi, oralara girmiyorum) performansi yetersizdi.Acun Medya 'da kendine yer edindiğini görünce neden arkadan itildiği belli olmuş sanki.Bizim topcuya küfreden bu muydu tam hatirlayamadim
Marsilya'nın CL avantajı var
Hocam cok haklısın, iyi futbolcu arnautovic ve kesin iş yapardı bizde, sorun şu ki manu icin cerez parası bunlar, biz bi kac 32-33 yaş üstü oyuncu icin 3-3,5 milyonlar veremeyiz, vermemeliyizArnautovic'i yaşlı diye istemiyorduk da onun da 10 gol 10 asisti falan vardı muhtemelen.
Şaşırtmıyor United'ın istemesi.
O olay dogruda Meloya kufretmisti sanki bu hirboZorbay Küçük'tü.Bu da farklı değil,yan hakemine küfür ediyor maç içinde:"O bayrağı çabuk indir yoksa alıp münasip yerine sokarım" diyor.Daha vahimi var,Veysel küfür ediyor Eskişehir -FB maçında,niyet okuma yapıp bu küfrü etse etse Caner Erkin eder deyip fal açıyor, Caner 'i oyundan atıyor.UEFA'da koşu testini gecemeyip eleniyor ama Türkiye'de hakemliği uzatılıyor, özellikle medya ve BJK desteği arkasında olduğu için iyice pohpohlandi yok Cüneyt Çakır 'dan daha iyiydi felan diye ama hem saha içi hem saha dışı (özel hayatı da problemi idi, oralara girmiyorum) performansi yetersizdi.Acun Medya 'da kendine yer edindiğini görünce neden arkadan itildiği belli olmuş sanki.
insigne'yi toronto'ya nasıl kaptırdık yavvv