Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim boyle birseyden haberim bile yok zaten 10 gundur tatildeydim foruma bakmiyordum zaten. Artik aranizda ne konustunuz bilemem de boyle surekli birilerine soz verilmesi de dogru degil, kim o an yoneticilerden online ise o acar zaten eski koye yeni adetlerin getirilmesine karsiyim bizzat. Ama haberim olsaydi dokunmazdim bunu da belirtmek isterim, madem boyle birsey soz verilmis.
Canın sağolsun. Sen de haklısın

FZgIz4LXEAAQqbP.webp

Kacta iniyo bu iki bebek

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yav dayicim neyi ispatlamaya çalışıyorsun. İşi gücü aileyi bırakıp topcu beklemeye calisan adam bos adamdir daha neyin tartismasi bu.
senin kulüp yönetimin buluşalım şeklinde taraftarı çağırıyor twit atarak. adam da iştirak edip gidiyor. imkanı var gidiyor. ben de gidecektim katılacaktım ama beklenmedik sorundan dolayı gidemedim. evdeyim hasta bakıyorum
sana tavsiyem tanımadığın insanlar hakkında boş moş ithamlarda bulunma. ha söylediğinin normal olduğunu düşünüyorsan yap bi delikanlılık yüzlerine karşı söyle. normal karşılarlarsa en fazla saçlarını okşarlar.

Ntvspor'un Mertens manşeti:

"Galatasaray bir transferi daha açıkladı"

Mertens'in alınmasını istemeyen biri olarak bile rahatsız oldum. Mozambik 3. Ligi'nden kimsenin bilmediği birini aldık sanki. Bu kadar ortalık birbirine girmişken isimsiz, sıfır hype veren bir manşet...

Biz de biraz abartıyoruz yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt