- 3 Temmuz 2012
- 139.379
- 87.858
- 5.338
rakiplere soktuk zokayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canın sağolsun. Sen de haklısınBenim boyle birseyden haberim bile yok zaten 10 gundur tatildeydim foruma bakmiyordum zaten. Artik aranizda ne konustunuz bilemem de boyle surekli birilerine soz verilmesi de dogru degil, kim o an yoneticilerden online ise o acar zaten eski koye yeni adetlerin getirilmesine karsiyim bizzat. Ama haberim olsaydi dokunmazdim bunu da belirtmek isterim, madem boyle birsey soz verilmis.
yiorsa yüzlerine maganda de rengim 32 kişi sana dalıp haklı olduklarını ispatlarlarMaganda maganda postlar atmayı keselim.
YohhhhMemphissss Depaay
.Ne kadar a..al adam var yahu şu forumda konsere giden de boş adam o zaman, bunu diyenler de kesin atomu parçalıyorlardır eminim.
Zor ya. Adam'ı Juve de istiyormuş galiba. Bence Juve seviyesinde bi topçu değil. Ama buraya kadar da düşmez bence. Avrupa'da kalır.Depayi kurtaralim
senin kulüp yönetimin buluşalım şeklinde taraftarı çağırıyor twit atarak. adam da iştirak edip gidiyor. imkanı var gidiyor. ben de gidecektim katılacaktım ama beklenmedik sorundan dolayı gidemedim. evdeyim hasta bakıyorumYav dayicim neyi ispatlamaya çalışıyorsun. İşi gücü aileyi bırakıp topcu beklemeye calisan adam bos adamdir daha neyin tartismasi bu.
4-4-2 kadroyu yazar mısınbi tane daha yıldıza ihtiyacımız yok, 11 bence okey.
4-4-2 oynayacağız belli, gomisten çıkıp bozoku alabiliyorsak iyi olur çocuk hala bir yere gitmedi
onun dışında kanat ve stoper yedeği de gelirse ben tamamım
konu başka yerlere gidiyoyazamam müsait değilim4-4-2 kadroyu yazar mısın
Ntvspor'un Mertens manşeti:
"Galatasaray bir transferi daha açıkladı"
Mertens'in alınmasını istemeyen biri olarak bile rahatsız oldum. Mozambik 3. Ligi'nden kimsenin bilmediği birini aldık sanki. Bu kadar ortalık birbirine girmişken isimsiz, sıfır hype veren bir manşet...