Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye söyleyim ya bos adamla muhatab niye olayım manyak mısınız kardeşim siz. Gitmiş topçu gelecek diye havaalanı başında bekliyorlar, bi de git yüzlerine soyle falan . Ben geçen günde yazdım benim cevremde bir tane arkadaşım olsun şunu bile isteye, gençliğinden kaynaklanan cahilliginden degil de harbi çok mantıklı oldugunu düşündüğü için yaptığını anlatan, bütün ilişiğimi keserim.

Tamam kardeşim siz gidin, bir laf dediğimiz yok. Giden adamla ilgili ne düşündüğüme de izin alacak halim yok.

Bos adam bos adamdır. İki hirlayip saga sola saldiracak diye korkacak halimiz yok
ah kardeş keşke seninle bir gün karşılaşıp bi kahve içsek..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Velhasılkelam....
Dağılın
20220807_001952.webp

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eleştiri her zaman olur. ama birine "boş adam" dersen bu hakarete girer. ki o adamlardan biri de benim ağabeyim. şu an orada. engelli üstelik. o adam engeline rağmen kalkıp gidiyor oraya. sabaha karşı evine dönecek. yengem de engelli onun da gönlü rızası var izin vermiş gitmiş.
birilerine sallarken adam akıllı düşünün. önünüzde klavye var diye her şeyi söylemek yazmak zorunda değilsiniz. eleştiri yapın ama hakaret olmaz kardeş
Kişi kendinden bilir işi takma sen renktaş. Abin adam gibi adamdır, eminim buradaki çoğu heriften de doludur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt