- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Seni de sayarsak 4O sen değildin pardon kaç tane kolpa var forumda hala çözemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni de sayarsak 4O sen değildin pardon kaç tane kolpa var forumda hala çözemedim
ah kardeş keşke seninle bir gün karşılaşıp bi kahve içsek..Niye söyleyim ya bos adamla muhatab niye olayım manyak mısınız kardeşim siz. Gitmiş topçu gelecek diye havaalanı başında bekliyorlar, bi de git yüzlerine soyle falan . Ben geçen günde yazdım benim cevremde bir tane arkadaşım olsun şunu bile isteye, gençliğinden kaynaklanan cahilliginden degil de harbi çok mantıklı oldugunu düşündüğü için yaptığını anlatan, bütün ilişiğimi keserim.
Tamam kardeşim siz gidin, bir laf dediğimiz yok. Giden adamla ilgili ne düşündüğüme de izin alacak halim yok.
Bos adam bos adamdır. İki hirlayip saga sola saldiracak diye korkacak halimiz yok
Bende nası da açamadın eheheh dicektim niye yaziyon son cümleyi yaAynen de üstad Alper'in haberi yokmuş.
Serhan varNaci ve Onur var başka yok.
Seni de sayarsak 4
Yapılması husunda destek mesajıdır bu. Sayın Yetkililer iş bu gereği rica ederim.ismimin mertens güler yapılması mümkün müdür
aynen o da varSerhan var

Kişi kendinden bilir işi takma sen renktaş. Abin adam gibi adamdır, eminim buradaki çoğu heriften de doludur.eleştiri her zaman olur. ama birine "boş adam" dersen bu hakarete girer. ki o adamlardan biri de benim ağabeyim. şu an orada. engelli üstelik. o adam engeline rağmen kalkıp gidiyor oraya. sabaha karşı evine dönecek. yengem de engelli onun da gönlü rızası var izin vermiş gitmiş.
birilerine sallarken adam akıllı düşünün. önünüzde klavye var diye her şeyi söylemek yazmak zorunda değilsiniz. eleştiri yapın ama hakaret olmaz kardeş
Koy Seferin arkasina bak keyfine.Kibarca söylemek gerekirse hücum hattının her bölgesinde ve 10 numarada oynar skor üretir sol kanat forvet ve tek forvet olarak iş yapmışlığı vardır ama en iyi verimi servisçi pivot forvetlerle veriyor (bknz Milik&Mertens)
Kabaca özetlersek anasını bile s….
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ismimin mertens güler yapılması mümkün müdür
Danyal Bey olay kapandı gitti yav geç kaldinSaçmalamayın arkadaşlar ikinizede uyarı olsun uzatmayın konuyu.
Giden gider saygı duyarız girmeyen de gidenlere bir şey diyemez. Böyle bir konuda nası tartışabildiniz yaw
GscimbomMobile
Gidenlere birşey diyorlar o yüzden kavga başlıyor reis zaten.Saçmalamayın arkadaşlar ikinizede uyarı olsun uzatmayın konuyu.
Giden gider saygı duyarız girmeyen de gidenlere bir şey diyemez. Böyle bir konuda nası tartışabildiniz yaw
GscimbomMobile
Serin hikaye uzmanini yasaklamayalim arada güldürüyorBugün transferlerimizi itibarsızlaştırmaya çalışan Serdar Ali Çelikler yasaklı kaynaklar arasında yer almalıdır.
Ulan halı sahaya giden adam da mı boş adamdır sen kimsin ya haddini aşma...Yav dayicim neyi ispatlamaya çalışıyorsun. İşi gücü aileyi bırakıp topcu beklemeye calisan adam bos adamdir daha neyin tartismasi bu.