- 3 Haziran 2015
- 57.122
- 66.288
- 4.143
Hakan Calhanoglu mu dedi Haluklar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu forvetlere fitim de ortasaha ve stopere transfer yapmazlarsa bir sakatlik durumunda sorun yaşayacağımızı düşünüyorum.Ben eğer Belotti olmadıysa kesinlikle Ali Akman ve Umut Bozok ile forvet transferini kapatmamız gerektiğini düşünüyorum. Seferovic, Mertens, Umut Bozok, Ali Akman güzel dörtlü olur. Onun yerine 10 numara ve kanat bakalım.
evet renkdaş, bu süre içinde bir kaç atom parçalayabilirdin.Bütün günü nöbette geçirdim, bende mi boşum yoksa![]()
Aynen hatırlıyom bulup fake randevu alacaktım hatta ama neydi unuttum dmlere baksam bulurumgerçek ismiydi ben biliyorum
mertensi yedek bırakamazsın, mecbur 2. forvet oynayacak
Türk mevzusundan ötürü de keremle yunus kesilmez
rtaş konuyu kapatalımUlan biz Galatasaray'ın milyonlar kazanan futbolcusuna laf ettirmiyoruz. Asgari ücretini Galatasaray uğruna harcayana laf edeni şahsım adına ........anlaşıldı mı
abartmaya gerek yok istanbulsporla falan oynayacaksınOyle ise ne yazik Ki martta decoderleri iptal etmeye baslariz
çok yoğun bir haftadan önce vermiyorAynen hatırlıyom bulup fake randevu alacaktım hatta ama neydi unuttum dmlere baksam bulurum
Pp kedicik. İsim birisini çağrıştırıyor. Yoksa sen tinercilerdeki kartal kayra mısın ligdaş
Öyle her maç 11 oynayacak diye birsey yok yav.Oyle ise ne yazik Ki martta decoderleri iptal etmeye baslariz
AyipAdamın eski ismini ben bile unuttum![]()
Tamam Sn. Modum bamtelime basıldı. Haksızlığa, adaletsizliğe gelemiyorum. Hatrın için kapattım.rtaş konuyu kapatalım
Uykum geldi.uçağı takip edeceğim bir link yokmu
Yapılması husunda destek mesajıdır bu. Sayın Yetkililer iş bu gereği rica ederim.