Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL-2.gif
gsbayrak5cndd11tg1.gif
galatasaray_atki_smiley.gif

Tamamda niye ama

Şimdi sende illaki fbye saydırıyosundur seninle aynı düşüncede olan biri gelip sana dalsa yada çat çat iki tane sıksa ne derdin adam haklı çünkü takımına küfür ettim mi
o seviyeye indirmem heralde hiç başıma gelmedi. Genelde malum seçmenle fenerliler aynı zekaya sahip oldukları için onlar benle başedemiyor öyle oluyor heralde. Sesim de gür bastırıyorum

Ender Bilgin ( ASpor ) Belotti yi alacağımızdan korktu galiba . Roma ta gidecek diye söyleyip durdu

Yahu beyaz futbolu izliyorum damat düğünden çıkar çıkmaz havaalanına gitmiş diyor ertem şener 😂

stoper kanat on numero mı kaldı simdi. sonra lige gönül rahatlıgıyla baslarız genis kadro oluyo. sol bek de sakatta gerci anhold harici adam yok. kazımdan bi cacık olmaz ömere kalır bak orası anholda bise olursa. olmaktan korktugumuz yere geliriz sonra gene

Alexis falan gelmez işşalla ya. Geçen sezon bir iki maçını izledim, ne zaman oyuna girse takımı bozdu. Öyle tembel, artiz bir oyuncu haline dönmüş.
Belki bana denk gelmiştir hep bilmiyorum ama sanki son vurgunu için yer arayan oyuncu tipi gibi hissediyorum kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt