Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
Ali Akman geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gerekli gereksiz muhabbetine çok takılmıyorum. Lig uzun hücumda 2 oyuncu sakatlansa Balper, Kılınç filan oynayacak. Alabildiklerini alsınlar. Ali Akman olur Sanchez olur, Kluivert olur farketmez.
Diyorsun ki bu adamların hepsini aynı anda nasıl oynatacağız kadro yapta görelim!! O onbirleri bol bol yaparız hep beraber renktaş sen sıkma canını.Reis sanchezin de geldiğini varsayarsak bir ilk 11 yapabilir misin?

musleraEveeet simdi ilk onbir nasil olmali?
Rastgelsin renktaşBeyler ömerli barajında balıktayım, balık yok lan, 5 tane 30 cmlik tuttum saldım, gece gece yine delirdik durduk yere
Balık yoksa 30 cmlik ne tuttun Enis Salar?Beyler ömerli barajında balıktayım, balık yok lan, 5 tane 30 cmlik tuttum saldım, gece gece yine delirdik durduk yere
hangi gs videosunu açsam ilk sırada yiğitin yorumları var. artık alışkanlık oldu videoyu açınca direk ilk yoruma bakıyorum ve inanın ki her seferinde orda. youtube tamamen ele geçirilmiş durumda, amerikadaki youtube yetkilileri bile acaba birileri bizi ele geçirmeye mi çalışıyor diye alarma geçmiş olabilir
40 cm altını salıyorumBalık yoksa 30 cmlik ne tuttun Enis Salar?
Rastgele, o huzuru özledim bende. Kıskandım şimdi.40 cm altını salıyorum
Torreira ve Mertens oynayamayacak amaBugün günlerden Galatasaray!! Maç saatini iple çekiyorum. Kuzenin düğünü var, 21:30 gibi kaçıcam düğünden maç için![]()
Seferoviç, Oliveira, Midsjö, Apo ve Okan ilk resmi maçlarına çıkacaklar. Mertens daha oynamaz zaten 1-2 hafta, kamp yapmadı. Torreirayı da bilmiyorum hazır mı.Torreira ve Mertens oynayamayacak ama![]()
Ulan bende Mertens’i arıyorum iki saattir nerde bu adam diyorum. Görmez olaydımEkli dosyayı görüntüle 172385 tam trol bu martens
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yıllarca Mert Çetin taşıdı bu yükü, tüm koordinasyonu sağladı. Onun yeri kolay dolmuyor işte, o saatte son anda planlanan bir karşılamaya gitmek üstüne 4 saat gecikme vs. de kolay değil.Oyunculari getirmek icin okadar para harciyorsun ve bu oyuncularla reportaj yapacak GsTv elemani ingilizce bilmiyor, rezalet ötesi, kimse bunun sorumlusu kovulmasi gerek. Futbolcular heralde icinden, bize verdikleri para yüzünden ingilizce bilmeyen stajer calistiriyorlar der.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi