Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen rezil kadromuzun 2-3 seneden önce toparlanamayacağını düşünüyordum. Ama başkan ilk 11'i sıfırladığı gibi şimdi de kulübeyi yenilemeye başladı. Bravo valla büyük iş başardı

Bu gerekli gereksiz muhabbetine çok takılmıyorum. Lig uzun hücumda 2 oyuncu sakatlansa Balper, Kılınç filan oynayacak. Alabildiklerini alsınlar. Ali Akman olur Sanchez olur, Kluivert olur farketmez.

Ben Sanchez özelinde dedim. Yoksa diğer saydıkların genç, potansiyeli yüksek futbolcular. Takımın yaş ortalamasının bu denli yükselmesini pek doğru bulmuyorum. Tamam belki geçen sezon aldığımız genç futbolcular istediğimiz gibi çıkmadı. Morutan, Cicaldau, Boey, Berkan. Ama bu hep böyle olacak değil sonuçta.

Bugün günlerden Galatasaray!! Maç saatini iple çekiyorum. Kuzenin düğünü var, 21:30 gibi kaçıcam düğünden maç için :asd:

hangi gs videosunu açsam ilk sırada yiğitin yorumları var. artık alışkanlık oldu videoyu açınca direk ilk yoruma bakıyorum ve inanın ki her seferinde orda. youtube tamamen ele geçirilmiş durumda, amerikadaki youtube yetkilileri bile acaba birileri bizi ele geçirmeye mi çalışıyor diye alarma geçmiş olabilir

hangi gs videosunu açsam ilk sırada yiğitin yorumları var. artık alışkanlık oldu videoyu açınca direk ilk yoruma bakıyorum ve inanın ki her seferinde orda. youtube tamamen ele geçirilmiş durumda, amerikadaki youtube yetkilileri bile acaba birileri bizi ele geçirmeye mi çalışıyor diye alarma geçmiş olabilir

Survivor falan yok mu? Bu çocuk eskiden onu yorumlardı ciddili.

Dubois____Nelsson_____İV______ P. v. A.
_________ Sergio _______ Lucas
Yunus _________ Mertens________Kerem
________________Sefereovic

Kağıt üstünde güzel bir Takım

4231 / 4411 gibi olur kanımca.

Mertens - Sefo AŞ çok can yakarlar Süperlig'de

Son düzenleme:
Oyunculari getirmek icin okadar para harciyorsun ve bu oyuncularla reportaj yapacak GsTv elemani ingilizce bilmiyor, rezalet ötesi, kimse bunun sorumlusu kovulmasi gerek. Futbolcular heralde icinden, bize verdikleri para yüzünden ingilizce bilmeyen stajer calistiriyorlar der.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyunculari getirmek icin okadar para harciyorsun ve bu oyuncularla reportaj yapacak GsTv elemani ingilizce bilmiyor, rezalet ötesi, kimse bunun sorumlusu kovulmasi gerek. Futbolcular heralde icinden, bize verdikleri para yüzünden ingilizce bilmeyen stajer calistiriyorlar der.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yıllarca Mert Çetin taşıdı bu yükü, tüm koordinasyonu sağladı. Onun yeri kolay dolmuyor işte, o saatte son anda planlanan bir karşılamaya gitmek üstüne 4 saat gecikme vs. de kolay değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt