- 3 Haziran 2015
- 57.181
- 66.379
- 4.143
fenere girecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenere girecek
Sabah şu videoyu gördüm . Çok hoşuma gitti. Ya çok mu zor kompleks yapmadan anın tadını çıkarmak....Gedson'a kızmışlar, o beğeniyi çekmiş.
Heriflerdeki takıntı nirvana seviyesinde.
3 maç kötü sonuç olsa herkes sövmeye başlar.
10 numarasiz takimi oynatabilecek bir oyuncu zatenSergio Oliveira'nın son 10 sezonuna baktım genel olarak ortalama her maç en az 3 tane kilit pas atmış..
Aynı fikirdeyim.Cornellius'u da tutmasam da (yanildigim ender yabancı oyunculardan) yine iş yapıyor.Bu BJK geçen sezondan kat kat kötü.Batsuayi varken rakip çıkarmıyordu,BJK çok pozisyon buluyordu, atamıyordu; dünkü maçta özellikle ilk yarı Kayserispor çok rahat çıktı geriden, pozisyona da girdi atamadi.BJK 'nin ise gol de dahil bu da kaçar mı dediğin pozisyonu yok.Ustelik rakip de 10 kişi ikinci yarıda.Tamam Türkiye Ligi 'nde uzun boylu pivot santrafor hep iş yapar ama bu forvetlerin ya hareketli olması lazım ya da arkasının hareketli olması lazım.Özetle BJK'nin takım kadrosu, kimyası, transferi, hocası, yönetimi boş bu sene.Şampiyonluk yarısında olamazlar.Ya ben futboldan anlamıyorum ya da spor medyası çok popülist.
8JK maçını kim yorumlasa Weghorst'un mükemmel asisti ve harika oyununu konuşuyor. Golün yarısı onunmuşmuş.
Ben de maçı izledim, hiç de beğenmedim. Çok hantal. 15 golü geçemez. Cornelius bundan 10 kat iyi topçu. Verdiği pas da standart bir pas. Kalite vuruşta.
Ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar?
Honduras bayrağına da benziyorKanat transferi Fransa’dan.
Wesley Sneijder gelmeden önceki Selçuk İnan gibi aynı abi..10 numarasiz takimi oynatabilecek bir oyuncu zaten
Sanchez dışında aklıma gelmiyor Arthur, Zlatan vs saymıyorum tabii. Kluivert için olabilir mi diye düşünüyorum ama Arda konusu ters. Görücez bakalım bundan sonrası daha keyfi bizim için.
Kaan yerine Emin, Metehan ve Işık Kaan'ın daha iyi olacağını düşünüyorum. Üçü de direkt oynayabilecek seviyede bana kalırsa. Yeter ki şans verilsin.Kaan geleceğine Metehan’ı oynatalım. Neden 5 milyona yakın bonservis yıllık da 2e yakın para verelim çok da bir numarası yok