Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'a kızmışlar, o beğeniyi çekmiş.

Heriflerdeki takıntı nirvana seviyesinde.

3 maç kötü sonuç olsa herkes sövmeye başlar.
Sabah şu videoyu gördüm . Çok hoşuma gitti. Ya çok mu zor kompleks yapmadan anın tadını çıkarmak....

🔥 Galatasaray ve PAOK, Bernard ile ilgileniyor.

🔗 PAOK News

Sonunda kavuşuyoruz bu gün aşkımıza.
Ne geceydi ama.Düne dair mutluluktan bahsetmediğimiz ve ayrıca çok hoşuma giden Erden Timur'un ve Arda'nın tavrı. Kendi şovlarına dökmediler. Galatasaray vakarı bu olmalı. Çok eleştirdim,hala da eleştiririm ama hakkı teslim etmek lazım. Galatasaraylı olarak teşekkür ve tebrik ediyorum.

Ya ben futboldan anlamıyorum ya da spor medyası çok popülist.

8JK maçını kim yorumlasa Weghorst'un mükemmel asisti ve harika oyununu konuşuyor. Golün yarısı onunmuşmuş.
Ben de maçı izledim, hiç de beğenmedim. Çok hantal. 15 golü geçemez. Cornelius bundan 10 kat iyi topçu. Verdiği pas da standart bir pas. Kalite vuruşta.

Ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar?
Aynı fikirdeyim.Cornellius'u da tutmasam da (yanildigim ender yabancı oyunculardan) yine iş yapıyor.Bu BJK geçen sezondan kat kat kötü.Batsuayi varken rakip çıkarmıyordu,BJK çok pozisyon buluyordu, atamıyordu; dünkü maçta özellikle ilk yarı Kayserispor çok rahat çıktı geriden, pozisyona da girdi atamadi.BJK 'nin ise gol de dahil bu da kaçar mı dediğin pozisyonu yok.Ustelik rakip de 10 kişi ikinci yarıda.Tamam Türkiye Ligi 'nde uzun boylu pivot santrafor hep iş yapar ama bu forvetlerin ya hareketli olması lazım ya da arkasının hareketli olması lazım.Özetle BJK'nin takım kadrosu, kimyası, transferi, hocası, yönetimi boş bu sene.Şampiyonluk yarısında olamazlar.

Kaan geleceğine Metehan’ı oynatalım. Neden 5 milyona yakın bonservis yıllık da 2e yakın para verelim çok da bir numarası yok
Kaan yerine Emin, Metehan ve Işık Kaan'ın daha iyi olacağını düşünüyorum. Üçü de direkt oynayabilecek seviyede bana kalırsa. Yeter ki şans verilsin.

Evander Denayer Solbakkeen ve 1 forvet transferleri bizi uçurur
Yabancılarımız :
1-Muslera
2 Boey
3 Leo Dubais
4 Nelsson
5 Denayer
6 Van Aanholt
7 Torreira
8 Midstjö
9 Sergio Olivera
10 Mertens
11 Seferoviç
12. Cicaldau
13 Transfer(Forvet)
14 Solbakkeen
15 Evander
16 Lyundama
Gomis ve Omar gönderimeli

Belki ispanya yapıp oradan italyaya geçti biz adamı dün uçakta gördük öncesini bilmiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt