Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'yi uluslararası alanda kim ne yapsın?

Messi'ye terlik fırlatan,
havalananin da yeni transferlere bellboy'luk yapan adamı pek ciddiye almayın.

Erden, yanında götürmese kimse yüzüne bakmaz sırf taraftarın gözünü boyamak ve bir şekilde kulübün içine yerleştirmek için ön plana çıkarıyorlar.

Ne toreira ne de mertens Arda'nın sözüne bakıp gelecek oyuncular değil.

Acun abisi bir telefon açsa koşa koşa gidecek isimlere çok anlam yüklemeyin!
Mertens wesleyle gorusmus ustad

Dönmek istemiyor buraya, bir çok kez söyledi. Tek akıllı kararı bu zaten.

Önceki hocaları beğeniyordu Tudor beğenmiyor.
Tudor'a kalsa takımda oyuncu kalmayacak zaten, onun lafıyla iş yaparlar mı bilemiyorum. Tüm bunlardan bağımsız Cengiz Marsilya'da da kalıcı olamazsa, istese de istemese de bir sonraki durağı Türkiye olur. Hak ettiğinden fazla kazanıyor ve yaşının kredisi de bitmek üzere.

Yaw sinirden kendimi yiyecegim. Hadi Gedson'u almadiniz, hic olmazsa hazir 6 numara alsaydik bir ihtimal Konferans ligine katilirdik. Avrupa olmadigi zaman icim hep bir buruk.

10 için en iyisi kim bize uyacak ?
Bilmiyorum ben Lanzini'yi isterdim Depay gibi allrounder biri olmayacaksa.

Adminim sende bu gedsona karsi bayaaa pozitif bir ayrimcilik var yani yoresi kotuydu evet ama ilerde tamamlansada bence yetenekleri eksik bir arkadas ornegin ads konya basakcity gibi takimlarda oynayacak yetenekte
90 dk tempolu
Ayağı iyi
Dribblingi var
Dikine pasları iyi
Top çalıyor/dönenleri topluyor

Bu profil lig için çok değerli, dün Gedson olmasa ön bölgelerinde tempolu oyuncu yoktu, sürekli kontra yerlerdi dönüşlerde.

Skor üretemiyor ama genelde rolleri hep defansif oldu.

İllaki santrafor alınacaksa bu yerli olmalı. Örneğin Ali Akman, Umut Bozok'tan biri olabilir. Bence Umut Bozok bu aşamada alınabilir. Artık yabancı almamız kadro kurmayı çok zorlaştıracak.

10 numara ve kanat oynayacak bir adam alalım benim için transfer sezonu bitmiş olur.

———-sefer———
Depay—-mertens—-yunus
— -torreira—oliveira—
Mert—Apo—Nel—-dubois
———-muslera——

Son bi şarki

Tamam ama Erdeni kim tanır Futbol camiasında ? Arda sportif direktör olsun işte. Öyle böyle kariyerine ulaşacak Türk futbolcu yok. Huyu falan beş para etmez kabul ama evimize damat almıyoruz. Sonuçta iyi bir Galatasaraylı
Huyu 5 para etmez dediğin adama 30 milyon taraftarı olan kulübün sportif direktörlüğü devredilir mi?

Metin Oktay'in duruşu nerde bunun duruşu nerde kemikleri sızlar.

Su an satisindan iyi para kazanabilecegimiz 3 oyuncu var, Kerem, Yunus ve Nelsson. Torreira yeni geldigi icin onu saymiyorum ama onun da 1 yil sonra tekrar 5 buyuk ligden iyi bir takima transfer yapacagini dusunuyorum.

Artik yapacagimiz transferler daha genc ve satisindan para kazanabilecegimiz isimler olmali.

Birde feneri ağzıyla sponsorlarla barca yapti diyin de tam olsun. Ne meraklısınız kendi değerlerimizi gömmeye değersizleştirmeye. Arda galatasaray alt yapısının yetiştirdiği en global futbolcudur avrupa'da baya taninir ve ona beste yapılmıştır portföyü geniş bir oyuncudur.
Böyle değer olmaz olsun
Yükseleni bjk ve Kankasi emre abisinin yanında başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt