Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Ahmed geçen sene huyu düzgün sandığımıza güvendik dallamalar neredeyse küme düşürecekti. Kızımıza damat almıyoruz. Metin oktay gibiler mi var bu çağda o yüzden şu duygusal bakıştan bir kurtulalım. Göz önünde olmadan arkadan iş yapsın işte.
Geçen sene küme düşürenler arasında Arda da vardı unutma belki oynamıyordu ama florya içinde sözü çok geçiyordu.
Arda geldikten sonra başarısız olmamız sence tesadüf mü?

Ayrıca karakteri arkada durmaya müsade etmez
Bak gör 2-3 hafta sonra tüm kameralara konuşmaya devam eder
Yaz boyunca saçma sapan her yere konuştu.
Yerinde durmaz florya'ya girip hocanın işine bile karışır.

Neyse uzatmanın anlamı yok neyin ne olduğu er geç anlaşılır.

Huylu huyundan vazgeçmez.

Bologna hala bir defans ve forvet arıyor. Savunma için ilk isim, rossolbù kulübünün teklif sunduğu ve Belçika kulübünden bir yanıt beklediği Lucumi del Genk'in ismi.

Ancak saldırıda hedef her zaman Eldor Shomurodov'dur. Romanlar kolay şartlarla bir geri ödeme yükümlülüğünün dahil edilmesini istemeye devam ederken, Bologna belirli parametrelere bağlı olarak geri ödeme yükümlülüğünü dahil etmek istiyor.

Araya girsek alabiliriz aslinda ama ihtiyac var mi

Kaan Ayhan ve Umut Bozok'u alırsak kadro üzerinde epey esneklik payımız olur yerli mevzusundan dolayı.

Zapping yaparken bi an bakayım dedim, Fırat Aydinus 'u görünce bir dakika kalamadim.Ses tonu çok kötü, cümle kurma becerisi-sözcük dağarcığı-akici konuşma yok.Saha içinde parlayan o adam gitmiş keko bir tip gelmiş ekrana.Demek herkes ekrana uymuyor, yakışmıyor, ekranda konuşamıyor.Ölü yatırım olmuş, fazla kalamaz ekranlarda.

Nelson u gönderme gibi bir hata yapmayız umarım. Nelson kerem gibi oyunculari kiraya giden tutmamışlar da dahil almaya devam etmeliyiz . Bir iki tutunca da kazandırıyor. Sonra bu yil ki gibi bir kac da tecrübeli isim olunca güzel takım oluyor. Şu an böyle bir takım oldu.

Ali Akman daha neyi bekliyorsun ha
Kuzenlerin burada
GSlisin
Güzel bir kadro kuruldu
Kendini geliştirebileceğin bir yer

ne bekliyorsun

Tamam ama Erdeni kim tanır Futbol camiasında ? Arda sportif direktör olsun işte. Öyle böyle kariyerine ulaşacak Türk futbolcu yok. Huyu falan beş para etmez kabul ama evimize damat almıyoruz. Sonuçta iyi bir Galatasaraylı

Yükseleni Bjkye gitsin yada Acun-Emre-Volkan tayfasının yanına gitsin. Arda varken bu kulüp hiç huzur bulmadı iç karışıklık eksik olmadı uzak dursun bizden.

Bilmiyorum ben Lanzini'yi isterdim Depay gibi allrounder biri olmayacaksa.

90 dk tempolu
Ayağı iyi
Dribblingi var
Dikine pasları iyi
Top çalıyor/dönenleri topluyor

Bu profil lig için çok değerli, dün Gedson olmasa ön bölgelerinde tempolu oyuncu yoktu, sürekli kontra yerlerdi dönüşlerde.

Skor üretemiyor ama genelde rolleri hep defansif oldu.
Bizim ligte iste 6 numaralar skor uretmiyor 8 numarada uretmeyince ya 10 numaran talisca gibi olacak yada forvet ve kanatlarin muazzam hucumcu olucak gedsonu koyucak yer bulamiyorum mesela bizde olsaydi torreira gedson hucumda cok zorlanirdik

Oliveria bu sene 4 5 gol 6 7 asist bence yapacaktir gedson boyle hucum katkisi veremedigi surece degerini kaybedecektir 6 numara olsaydi ozaman olabilirdi

Kale: Muslera - Okan
Sağ bek: Dubois - Boey - Ali Turalp
Stoper: Nelson - Abdülkerim - Kaan Ayhan - Emin
Sol Bek: Pva, Kazımcan, Berkan(yedekler)

Dos: Toreira - Midjö
OOS: Mertens - Emre

Sağ hücum: Yunus - Barış - Oğulcan
Sol hücum: Kerem - Vargas- Emre K.

Forvet: Seferoviç - Eldor - Ali Akman

Kaan - Griliş - Vargas - Eldor 4 transfere mis gibi kadro olur.

Ali Akman daha neyi bekliyorsun ha
Kuzenlerin burada
GSlisin
Güzel bir kadro kuruldu
Kendini geliştirebileceğin bir yer

ne bekliyorsun
franfurkt'u bekliyor muhtemelen. ali naci ali akman ile anlaşıldığını ama frankfurtu satın alma opsiyonu için ikna etmeye çalıştığımızı söylüyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt