Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada reis nelson şahane olurdu, hoffenheim zamanından biliyorum daha, sonrasini fazla takip etmedim ama bundesligada baya iyidi

Dursun Özbek'in bu adamları tanıdığına, getirdiğine inanmak çok garip. Bu transferler Erden başkana yazılır. Tıpki zamanında Haldun Üstünel'e, Cenk Ergün'e yazıldığı gibi. Dursun Özbek'in en büyük başarısı Erden Timur'u listesine alabilmek ve onu yetkilendirmektir. Bir önceki başkanlığını bile hatırlamayanlar, kulübünü icraya verdiğini umursamayanlar böyle garip kahramanlık twitleri atıyor, Timur'un hakkını yiyorlar.

O olay dogruda Meloya kufretmisti sanki bu hirbo
Evet, hatırladım onu da yapmıştı.Ödüllendirmişler,tam bir bataklık şu medya camiası.Biraz oran buran oynadı mı istediği gibi kullanıyorlar seni.Bunu da algı yapmak için iki öttürürler, sonra MHK 'ye felan sokmaya çalışırlar, en sonunda da peçete gibi bir kenara atarlar.Erman, Ahmet gibi zeki bir tip değil.

Joa pedro-mertens karsılastırması yapmıs fenerli arkadas.
Altta Bi kac yorumu var evlere şenlik
Yemın ederım cevremde görsem agzını burnunu kırarım. Nefes alması bile zarar beyınsız herif

Cengiz uzak olsun bize hem Yunus,Kerem varken gereksiz hemde yerli kuralı değişecek o yüzden hiç gerek yok altyapımızdaki gençler dışında kimse olmasa yerlilere hiç para harcamasak keşke bize gelince fiyatları şişiriyolar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt