Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferde ne eksiğimiz kaldı arkadaşlar 6 numara Torreira, 8 numara Olivera, 6-8 numara Midjtsö ve Mertens transferi ile birlikte 10 numara transferi de tamamlandı. Evander artık gelmez sanırım. Şimdi Seferovic ile yarışacak bir golcü arayışımız var sanırım Alexis Sanchez ve İcardi haberleri vardı. Ali Akman gelmeyecek sanırım. Eğer Luyindama tutulacaksa ve Nelsson da satılmayacaksa defans işi de tamam. Ben her iki kanatta da oynayabilen ve Kerem ile Yunusla forma mücadelesi verecek Onyekuru tarzı bir kanat oyuncusu isterim.

Özetle daha kaç transfer daha yapılacak diye soruyorum, 1 forvet kesin alınacak diyorum ve 2. oyuncu hakkımı kanattan yana kullanıyorum.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zu Bournemouth. 15 milyon € + add ons diyorlar. Marcaodan bir yas kücük ve Italyan pasaportu var diye gidiyor. Tek sene sözlesmesi kalmasina ragmen, Marcaodan fazla para ediyor.
Bence biz de acele etmeseydik ki neden acele ettik hicbir izahi yok Marcao icin 15+bonuslar tarzi bir sey yapabilirdik. Bence gercekci olarak max. alacagimiz para 17.5m idi. Ben kardan pay isine cok takmiyorum hicbir zaman cok dikkat cekici bulmadim cunku Marcao'yu en iyi durumda bile 30m'ye falan satarlar oradan 4 yil sonra gelecek 1.5-2m bizi ihya etmezdi ki buyuk ihtimalle oyle kar ederek satma durumu falan olmayacak

Zu Bournemouth. 15 milyon € + add ons diyorlar. Marcaodan bir yas kücük ve Italyan pasaportu var diye gidiyor. Tek sene sözlesmesi kalmasina ragmen, Marcaodan fazla para ediyor.

Transfermarkt'a göre kulübün 1 yıl da opsiyonu varmış. Yani tek sene kaldı sayılmaz. Marcao'nun biraz ucuza gittiğinde haklısın o ayrı.

Ali Akman bence Bozok'tan daha iyi olur hem daha uygun olur hem gelisime cok daha acik hem de yedekte tutmak pek ayip olmaz. Bozok yagli kontrat kovaliyor gibi hos bi tutum degil

Kimse kusura bakmasında 10-15 milyon euro diyor millet niye 20 degıl nıye 30 degıl. Lig flan demeyın abi Rusya,Ukrayna,Yunanistan,İskoçya, abd kac tane futbolcu gitti yüksel bedellere satmasını bileceksin. Yöneticilerde taraftar kafasında 15 gördü mü hemen sat sat

opsiyon yok/cok yüksek diye almadik herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt