- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Hem de sağ bek oynatiyorlar baya ilginç.
sol sıtoper olsa gerek rtaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem de sağ bek oynatiyorlar baya ilginç.
Bence biz de acele etmeseydik ki neden acele ettik hicbir izahi yok Marcao icin 15+bonuslar tarzi bir sey yapabilirdik. Bence gercekci olarak max. alacagimiz para 17.5m idi. Ben kardan pay isine cok takmiyorum hicbir zaman cok dikkat cekici bulmadim cunku Marcao'yu en iyi durumda bile 30m'ye falan satarlar oradan 4 yil sonra gelecek 1.5-2m bizi ihya etmezdi ki buyuk ihtimalle oyle kar ederek satma durumu falan olmayacak![]()
Marcos Senesi - Spielerprofil 25/26
Marcos Senesi, 28, aus Argentinien ➤ AFC Bournemouth, seit 2022 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 22,00 Mio. € ➤ * 10.05.1997 in Concordia, Argentinienwww.transfermarkt.de
Zu Bournemouth. 15 milyon € + add ons diyorlar. Marcaodan bir yas kücük ve Italyan pasaportu var diye gidiyor. Tek sene sözlesmesi kalmasina ragmen, Marcaodan fazla para ediyor.
O daha mantıklı tahmini kadroda sağ bek olarak görünce şaşırmıştım.sol sıtoper olsa gerek rtaş.
![]()
Marcos Senesi - Spielerprofil 25/26
Marcos Senesi, 28, aus Argentinien ➤ AFC Bournemouth, seit 2022 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 22,00 Mio. € ➤ * 10.05.1997 in Concordia, Argentinienwww.transfermarkt.de
Zu Bournemouth. 15 milyon € + add ons diyorlar. Marcaodan bir yas kücük ve Italyan pasaportu var diye gidiyor. Tek sene sözlesmesi kalmasina ragmen, Marcaodan fazla para ediyor.
Müldür değil Mert Çetin gitti. Kiralık.Bu müldür lecceye kaça gitti
ali göztepeye gittiAli Akman bence Bozok'tan daha iyi olur hem daha uygun olur hem gelisime cok daha acik hem de yedekte tutmak pek ayip olmaz. Bozok yagli kontrat kovaliyor gibi hos bi tutum degil
Kesin mi iste araya girek. Calim atak diye diyom. Ertan yazmis ama resmi bi sey yok gibiali göztepeye gitti
bence dönmez artık oradanKesin mi iste araya girek. Calim atak diye diyom. Ertan yazmis ama resmi bi sey yok gibi
alınır gibi duruyor renktaşBein connect aylık 64 TL ye geliyor , alınır mı?
Sadece bizim maclar mı?Bein connect aylık 64 TL ye geliyor , alınır mı?
Göztepe opsiyonsuz kiralar muhtemelen.Kesin mi iste araya girek. Calim atak diye diyom. Ertan yazmis ama resmi bi sey yok gibi