Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
mertens'i ay sonuna kadar unutalımhaftaya torreira veya mertens'i ilk 11'de görür müyüz acaba, midtsjö garanti oynar zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens'i ay sonuna kadar unutalımhaftaya torreira veya mertens'i ilk 11'de görür müyüz acaba, midtsjö garanti oynar zaten
Yalnız kötü bir haberim var sizlere. Seferoviç ve Mertens çift forvet oynamaz. Bir de orta sahada Sergio olursa çökeriz. Torreira yada Miçö tek başına o yükü kaldıramaz.
Kanatlarda da öyle çok fazla defansa yardım eden oyuncular değil zaten. Özellikle de Kerem.
Miçö Torreira oynarsa 4-4-2 yapabiliriz ancak bu sefer de Sergio yedek kalır. Bakalım Okan Hoca nasıl oynatacak.
Trabzon deplasmanına hazır hale gelse yeter orada muhteşem gol sonrası hareketleri kudurtsun.mertens'i ay sonuna kadar unutalım
mertens'i ay sonuna kadar unutalım
idman yapmadan geliyor diyorlardı. hazır olması baya zaman alır benceyapma be niye
neler oluyor güntekinmertens'i ay sonuna kadar unutalım
idman yapmadan geliyor diyorlardı. hazır olması baya zaman alır bence
Bu nasil yorum yaw adamin bacagi kirildi sandimmertens'i ay sonuna kadar unutalım
Disiplini sağlam bakmıştır o kendine ilk maclarda son yarım saat oynatırız sonra girer ana kadroya.idman yapmadan geliyor diyorlardı. hazır olması baya zaman alır bence
aga neden garipsediniz kendimi sorguladım şimdi .d kamp yapmadan gelmiyor mu mertens yanlış mı biliyorumneler oluyor güntekin
abart kemalimBu nasil yorum yaw adamin bacagi kirildi sandim
Haftaya 10 dakika olsa oynar rahat olun
yarın oynaraga neden garipsediniz kendimi sorguladım şimdi .d kamp yapmadan gelmiyor mu mertens yanlış mı biliyorum
Öyle tabii ki. Torreira’da böyle bir giriş yaparsa Sergio’nun işi zor açık konuşalım. Ciddi forma rekabeti olacakTorreira ve Midtsjö uyumlu iyi bir ikili olurlar bence, erken mi konuşuyoruz bilmiyorum yalnız Midtsjö bu lige çok uygun bir profil gibi gözükmedi mi size de? Formayı bırakmaz gibi kolay kolay