Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander maçı dahi izliyorsa bence bu iş dönmez diye tahmin ediyorum Marcao Sevilla stratejisi izliyor olabiliriz.

Yalnız kötü bir haberim var sizlere. Seferoviç ve Mertens çift forvet oynamaz. Bir de orta sahada Sergio olursa çökeriz. Torreira yada Miçö tek başına o yükü kaldıramaz.
Kanatlarda da öyle çok fazla defansa yardım eden oyuncular değil zaten. Özellikle de Kerem.
Miçö Torreira oynarsa 4-4-2 yapabiliriz ancak bu sefer de Sergio yedek kalır. Bakalım Okan Hoca nasıl oynatacak.

Torreira ve Midtsjö uyumlu iyi bir ikili olurlar bence, erken mi konuşuyoruz bilmiyorum yalnız Midtsjö bu lige çok uygun bir profil gibi gözükmedi mi size de? Formayı bırakmaz gibi kolay kolay

Boey ve Gomis'in bugünden sonra kalmasıyla birlikte 10 yabancımız netleşti diyebiliriz. Gomis artık yaşından dolayı yedekliği iyice kabullenmiş. Vücudu gitmiyor zaten. Boey 2.yarı çok maç ve kondisyon eksiği olmasına rağmen faydalıydı.

Sekidika, Omar, Cicaldau ve Luyindama yollanır ve en fazla 2 yabancı daha alınır, yabancı işi kapanır.

Kale ve sağ bek dışında her bölgeye adam alabilir bu yönetim.

(Stoper, sol bek, orta saha, kanat ve forvet).

Ben en az 3 oyuncu daha alacağımızı düşünüyorum. 4 veya 5 de olabilir.

aslında mertens'i napoli'nin kullandığı gibi kısıtlı dakikalarla kullanmak lazım ama bizde garanti 11 oynar muhtemelen

o yaştaki adamı hesaplı kullanırsak daha iyi katkı alırız kanaatimce.

Oliveira’yi bazilari agir ve temposu dusuk oldugu icin pek begenmedi. Ben bu yuzden yanina Grillitsch dogru isim degil demistim. Grillitsch de biraz agir ve temposu dusuk. Taraftar transfermarkt degerine bakip oyuncu icin bos yere yangin yapti. Torreira ise dogru profil.

Torreira ve Midtsjö uyumlu iyi bir ikili olurlar bence, erken mi konuşuyoruz bilmiyorum yalnız Midtsjö bu lige çok uygun bir profil gibi gözükmedi mi size de? Formayı bırakmaz gibi kolay kolay
Öyle tabii ki. Torreira’da böyle bir giriş yaparsa Sergio’nun işi zor açık konuşalım. Ciddi forma rekabeti olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt