Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ölüm 22-23 yaşında bütün hayallerimi elde ettim Deme işte aç ol daha yolum çok var de real Madrid’e gitçem falan de bizim Türk futbolcular böyle işte süper lige çıktımı hayallerimi kazandım
şunu da eleştirme yahu. Ayrıca bütün hayallerimi elde ettim demiyor ''Hayalini kurduğum birçok şeyi elde ettim'' diyor. Bütün ve birçok arasında fark var.

şunu da eleştirme yahu. Ayrıca bütün hayallerimi elde ettim demiyor ''Hayalini kurduğum birçok şeyi elde ettim'' diyor. Bütün ve birçok arasında fark var.
Tamam abi zaten eleştirim yapıcı yönde daha ileriye gitsinler derdim o benim salmasınlar kendilerini Berkan Taylan salanlardan mesela keremden de korkuyorum biraz bu konuda Yunus böyle dğeil mesela

Tamam abi zaten eleştirim yapıcı yönde daha ileriye gitsinler derdim o benim salmasınlar kendilerini Berkan Taylan salanlardan mesela keremden de korkuyorum biraz bu konuda Yunus böyle dğeil mesela
Adam senin söylediğin cümle ile alakası olmayan bir şey söylemiş; sırf vurmak için vurmak gibi eleştirmişsin o cümlende.

Adam senin söylediğin cümle ile alakası olmayan bir şey söylemiş; sırf vurmak için vurmak gibi eleştirmişsin o cümlende.
Anlatmak istediğim o değildi sanırım ben yanlış lanse ettim demek istediğim bizim yerli futbolcular kendilerini salıyor bir yerde ben oldum kafasına giriyor bunun çok örnekleri var keremi beğeniyorum ama bi tık yatkınlık var duruma o yüzden dedim

Yok mu tıkırtı kanat şart bize siyahisinden

Campos bize bu transfer döneminde illa birini verecek basindan beri draxler gelecek gibi bir his var icimde

okan hocaya cica ve ömerle ilgili soru sorulmadıysa kimse gazeteciyim muhabirim demesin.

Boey’in ilk yarı oynamazken ikinci yarı oynamasının sebebi bir anda soyunma odasında kondisyon basması mı?

İlk yarı sallamadı maçı bariz. Böyle topçudan zarar görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt