Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Yunus Akgün seni 6 ay izleriz kafamıza vurup alırlar sonra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acil yüksek bir serbest kalma bedeli ile sözleşme yenilemek lazımYunus Akgün seni 6 ay izleriz kafamıza vurup alırlar sonra.
Sözleşme ne zaman?Yunus Akgün seni 6 ay izleriz kafamıza vurup alırlar sonra.
Antalya saf mı?Antalyadaki Bünyamini çok beğendim dün. Emre kılınç+bir miktar paraya transfer edelim derhal.
En kısa zamanda sözleşme yapılmalı. Bu çocuk bambaşka.Sözleşme ne zaman?
Transfer dönemi kapansın o işi de halledeceklerdir. Maşallah çocuğa.Acil yüksek bir serbest kalma bedeli ile sözleşme yenilemek lazım
Kerem kesik yer de yerine hangi yerliyi oynatacaz? Ben okan oynar diyordum da muslera sampiyonluk modunu ilk mactan acti. Hayatta kesilmez. Bu durumda kerem yunus abdul banko şu anKerem bu bencillikle devam ederse kesik yer.
Icerdeki maclar sergio disardaki zorlu maclar misyö baslar tahminimceDün akşam ki kadroya bakılırsa ilk 11 bazında Berkan ve Emre Akbaba çıkar Torreira ve Mertens 11 de olur. Burada önemli olan Sergio ve Midtsjö arasındaki seçim. Sahaya Serigo ile çıkmak mı daha avantajlı Midtsjö ile çıkmak mı daha avantajlı olacak. Bence ilerideki 4 lüyü ideal olarak Kerem, Mertens, Yunus, Seferoviç olarak düşünürsek defansif olarak ve baskı olarak Midstjö bir adım önde olacak gibi.
Bugun saglik kontrolleri olacakti. Kaplar da bugun gelirBu arada Mertens & Torreira KAPları gelmedi henüz
2024 haziran sonu sanırım. Bir şey olmaz gitse çoktan giderdi sağa sola gönderdik alt yapıda oynattık gitmedi. Verelim hakkı olan maaşı uzatalım 5 yıllık.Şu an mevcut sözleşmesi ne zamana kadar? Menajer oyunu yemeyelim
Neden şart ? Halil Dervişoğlu oynayacağımız sistemde daha mantıklı duruyorUmut Bozok'un alınması şart.
takassız da en fazla 4 isterler. doğukanı o fiyata gönderdiler. emre kılınçı, akbabayı filan anadoludaki her takım ister.Antalya saf mı?
Olabilir. Sergio biraz alayım adam eksiltip pas vereyim modunda bir oyuncu. Midstjö ise topu kapayım pas vereyim tarzında. Dinamizm gereken maçlarda Mitdsjö 11 başlar bence de.Icerdeki maclar sergio disardaki zorlu maclar misyö baslar tahminimce