Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden şart ? Halil Dervişoğlu oynayacağımız sistemde daha mantıklı duruyor
Halil Dervişoğlu'nun peşini bırakmak lazım derim. Umut Bozok fırsatçı golcü olarak net daha iyi bitirici. Mertens ve alınırsa bir kanat özellikli ofansif orta saha ince işleri bağlantı oyuncusu olarak halledecektir. Umut Bozok pres gücüyle özellikle iç sahada seyirciyle coşar.

Halil Dervişoğlu'nun peşini bırakmak lazım derim. Umut Bozok fırsatçı golcü olarak net daha iyi bitirici. Mertens ve alınırsa bir kanat özellikli ofansif orta saha ince işleri bağlantı oyuncusu olarak halledecektir. Umut Bozok pres gücüyle özellikle iç sahada seyirciyle coşar.
Birinci forvet Seferoviç çıkacağını düşünürsek istediği maaşla o transfer olmaz. Bence Kouame denenmeli yabancı düşünüyorlarsa çünkü hem atletik oyuncu hem de servis özelliği var. Yerli oyuncu olursa da Halil Dervişoğlu'na giderler maaş olarak daha uygun

kerem kesik yer de yerine hangi yerliyi oynatacaz? Ben okan oynar diyordum da muslera sampiyonluk modunu ilk mactan acti. Hayatta kesilmez. Bu durumda kerem yunus abdul banko şu an

Arkasında okan gibi kaleci olunca muslera da performans arttırdı renktaş, işte sağlam yedek bunun için önemli.

Kerem kesinlikle kesik yemeli, çok negatif oynuyor enerjisi çok negatif, 1-2 hafta aklı başına gelmeli sonra tekrar oynamalı kendini toparlarsa

Transfer döneminin bitmesine yanlış hesaplamadıysam 31 gün kalmış. 3-4 oyuncu almak için yeterli bir süre olarak görüyorum.

Arkasında okan gibi kaleci olunca muslera da performans arttırdı renktaş, işte sağlam yedek bunun için önemli.

Kerem kesinlikle kesik yemeli, çok negatif oynuyor enerjisi çok negatif, 1-2 hafta aklı başına gelmeli sonra tekrar oynamalı kendini toparlarsa
Yav kesik yesin de yerine o extra 1 yerli kim olacak? Ben okan abdul yunus olur diyordum. Bu durumda muslera kesilmeyecegine göre 3cu kim olur sence?

Akbaba dun rezil oynamasa o olabilir derdim de. Dun casperden halliceydi. Anholt yerine kazimcan desen, kazimcan bana pek o işigi vermedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt