- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Gelecek mi bu kekoNeden şart ? Halil Dervişoğlu oynayacağımız sistemde daha mantıklı duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek mi bu kekoNeden şart ? Halil Dervişoğlu oynayacağımız sistemde daha mantıklı duruyor
Halil Dervişoğlu'nun peşini bırakmak lazım derim. Umut Bozok fırsatçı golcü olarak net daha iyi bitirici. Mertens ve alınırsa bir kanat özellikli ofansif orta saha ince işleri bağlantı oyuncusu olarak halledecektir. Umut Bozok pres gücüyle özellikle iç sahada seyirciyle coşar.Neden şart ? Halil Dervişoğlu oynayacağımız sistemde daha mantıklı duruyor
Vazgeçmiş bizimkiler daha iyisi için olmazsa gelirevander gelmeliiiiiii
daha iyisi kim olabilirki?Vazgeçmiş bizimkiler daha iyisi için olmazsa gelir
evander ve mertens aynı bölge oyuncusu mu? Ben tam çözemiyorumevanderi nereye koyacaksiniz cok merak ettim
Birinci forvet Seferoviç çıkacağını düşünürsek istediği maaşla o transfer olmaz. Bence Kouame denenmeli yabancı düşünüyorlarsa çünkü hem atletik oyuncu hem de servis özelliği var. Yerli oyuncu olursa da Halil Dervişoğlu'na giderler maaş olarak daha uygunHalil Dervişoğlu'nun peşini bırakmak lazım derim. Umut Bozok fırsatçı golcü olarak net daha iyi bitirici. Mertens ve alınırsa bir kanat özellikli ofansif orta saha ince işleri bağlantı oyuncusu olarak halledecektir. Umut Bozok pres gücüyle özellikle iç sahada seyirciyle coşar.
Bravo KemalimHer gün Transfer olmaz. Bugün keyifle Mertens ve Torreira videolarini izleyelim
bulunur bir yer be kralevanderi nereye koyacaksiniz cok merak ettim
kerem kesik yer de yerine hangi yerliyi oynatacaz? Ben okan oynar diyordum da muslera sampiyonluk modunu ilk mactan acti. Hayatta kesilmez. Bu durumda kerem yunus abdul banko şu an
!!Bravo Kemalim
Bravo aslan parçası
1 m altında maaş alırsa sıkıntı yok kenarda da beklerevanderi nereye koyacaksiniz cok merak ettim
ASLOLAN GS ULANBravo Kemalim
Bravo aslan parçası
Ulan acayip gaza geldimASLOLAN GS ULAN
Yav kesik yesin de yerine o extra 1 yerli kim olacak? Ben okan abdul yunus olur diyordum. Bu durumda muslera kesilmeyecegine göre 3cu kim olur sence?Arkasında okan gibi kaleci olunca muslera da performans arttırdı renktaş, işte sağlam yedek bunun için önemli.
Kerem kesinlikle kesik yemeli, çok negatif oynuyor enerjisi çok negatif, 1-2 hafta aklı başına gelmeli sonra tekrar oynamalı kendini toparlarsa