Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kesik yesin de yerine o extra 1 yerli kim olacak? Ben okan abdul yunus olur diyordum. Bu durumda muslera kesilmeyecegine göre 3cu kim olur sence?

Akbaba dun rezil oynamasa o olabilir derdim de. Dun casperden halliceydi. Anholt yerine kazimcan desen, kazimcan bana pek o işigi vermedi..

Malesef sorunumuz bu işte, yerli kuralı olunca 1 yıl parlayan böyle şımarıyor.

zaten bizim kanatlarımız yerli, kanat rotasyonunda yabancı yok. Mecbur ya Emre Kılınç oynayacak yerine, ya malesef Ömer Bayram, ya daha da malesef Oğulcan ya da Barış Alper.

Bana kalsa arkada Kazımcan önce PVA denenebilir, ancak kesinlikle Kerem'in bir derse ihtiyacı var. Yüzü gülmüyor, sürekli küfür ediyor sahada, yansıyor ekrana, sürekli memnuniyetsiz, artı çok bencilleşti.

emre akbaba'da yine klasik bir hazırlık döneminin ardından kendisine güvenerek yola çıkılamayacağını gösterdi, şaşırtmadı. tek maçtan kötülememek lazım diyen de çıkacakta 4 sene oldu be kardeşim ya, olmuyor, olmayacak gibi.

skora katkı harici oyuna sonradan girip tempo kazandıracak bi oyuncu da değil işin kötü tarafı, skor konusuna lafım yok nasıl yapıyorsa bir şekilde fırsatı yakalıyor ama yeterli değil. Bu sezonda olmayacak sanki
Her ne kadar kredisi düşük oyuncu da olsa Emre Akbaba'yı tek maçta acımasızca eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Hele ki bu hava koşullarında, Seferovic gibi bir adam bile sahada yok gözükmüşken hiç doğru bulmuyorum.

Oyuncularımıza sahip çıkmayı ve sabretmeyi hala öğrenemedik taraftar olarak. Gomis'i ve Melo'yu yaşlı diye göndermek isteyen ilk önce bizdik. Aradan yıllar geçti aynı oyunculara mum olduk. Diagne'yi çöp yapan da bizdik. Ne oldu sonunda? Hem bonservisini eline verdik hem de oynamadığı sezonun parasının yarısını. Daha böyle bin tane örnek var. Artık oyuncularımız hakkında daha yapıcı olmamız gerektiği kanaatindeyim.

1. Umut Bozok
2. Reiss Nelsson
In

1. Jesse Sekidika
2. Omar El Abdallauei
3. Omer Bayram
4. Ogulcan Caglayan
5. Taylan Antalyali
6. Ismail Cipe
7. Atalay Babacan
8. Emre Tasdemir
8. Alexandru Cicaldau
9.
Out

Gonderecek cok var daha

1. Umut Bozok
2. Reiss Nelsson
In

1. Jesse Sekidika
2. Omar El Abdallauei
3. Omer Bayram
4. Ogulcan Caglayan
5. Taylan Antalyali
6. Ismail Cipe
7. Atalay Babacan
8. Emre Tasdemir
8. Alexandru Cicaldau
9.
Out

Gonderecek cok var daha

kesinlikle renktaş, bu looserlar takımın havasıını da bozarlar.
Ayrıca boşa para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt