Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.813
- 912
- 1.683
Mert müldür
kaan ayhan
evander
halil
umut bozok
denayer
hamleleri bekliyorum
kaan ayhan
evander
halil
umut bozok
denayer
hamleleri bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 i bile gelmeyecektir.Mert müldür
kaan ayhan
evander
halil
umut bozok
denayer
hamleleri bekliyorum
Sen şimdi karı da istersinMert müldür
kaan ayhan
evander
halil
umut bozok
denayer
hamleleri bekliyorum
Yav kesik yesin de yerine o extra 1 yerli kim olacak? Ben okan abdul yunus olur diyordum. Bu durumda muslera kesilmeyecegine göre 3cu kim olur sence?
Akbaba dun rezil oynamasa o olabilir derdim de. Dun casperden halliceydi. Anholt yerine kazimcan desen, kazimcan bana pek o işigi vermedi..
Her ne kadar kredisi düşük oyuncu da olsa Emre Akbaba'yı tek maçta acımasızca eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Hele ki bu hava koşullarında, Seferovic gibi bir adam bile sahada yok gözükmüşken hiç doğru bulmuyorum.emre akbaba'da yine klasik bir hazırlık döneminin ardından kendisine güvenerek yola çıkılamayacağını gösterdi, şaşırtmadı. tek maçtan kötülememek lazım diyen de çıkacakta 4 sene oldu be kardeşim ya, olmuyor, olmayacak gibi.
skora katkı harici oyuna sonradan girip tempo kazandıracak bi oyuncu da değil işin kötü tarafı, skor konusuna lafım yok nasıl yapıyorsa bir şekilde fırsatı yakalıyor ama yeterli değil. Bu sezonda olmayacak sanki
1. Umut Bozok
2. Reiss Nelsson
In
1. Jesse Sekidika
2. Omar El Abdallauei
3. Omer Bayram
4. Ogulcan Caglayan
5. Taylan Antalyali
6. Ismail Cipe
7. Atalay Babacan
8. Emre Tasdemir
8. Alexandru Cicaldau
9.
Out
Gonderecek cok var daha
YokYunusun sözleşmesinin bitiş tarihini bilen yok mu?
O zaman ben söylim 2024
haziran 2024Yunusun sözleşmesinin bitiş tarihini bilen yok mu?
O zaman neden soruyorsun SıddıkO zaman ben söylim 2024
Yunusun sözleşmesinin bitiş tarihini bilen yok mu?
Yunusun sözleşmesinin bitiş tarihini bilen yok mu?
Verilecekse de sağlam alternatifi bulunmalı. Özellikle hava hakimiyeti olan, ayakları iyi. Fırsatını buldun mu satacaksın. Öğrenmemiz lazım yenisini bulmayı.nelsonu kesinlikle vermemeliyiz bu sezon. Çok büyük darbe olur defansa