Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.891
- 66.927
- 5.003
sevilla daha yüksek maaş veriyor diye aklı orda kalmış olabilir. sevilla 20 milyona çıksa direk satarlar bence o da ayrı mevzuNelsson'un maasina niye zam yapiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevilla daha yüksek maaş veriyor diye aklı orda kalmış olabilir. sevilla 20 milyona çıksa direk satarlar bence o da ayrı mevzuNelsson'un maasina niye zam yapiyoruz.
Ben de boyle düşmüyorum 20m veren varsa satalim. Kaliteli 10, stoper ve kanat alırızBence nelsona iyi teklif varsa satılmalı bütün açıklarını marcao kapatıyordu abdülle oynadıkça defoları ortaya çıkacaktır.
iyi futbolcu olduğunu biliyor musun peki çünkü iyiyse eğer burada oynayabilir diye düşünüyorum. ben şahsen 1 maçını izlemedim bir bilgim yok açıkcasıDanimarka liginde oynuyor o ligde gol asist yapmakla burada bir degil
Transfer döneminin bitmesine yanlış hesaplamadıysam 31 gün kalmış. 3-4 oyuncu almak için yeterli bir süre olarak görüyorum.

Emre Akbaba dün çok aşağıya çekti takımın organizasyonunu pas vermesi gereken yerde vermedi top kaybetti. Seferoviç'i yalnız bıraktı tuhaf bir maç oynadıHücum pozisyonu üretiyoruz gene net bitiriciliğimiz eksik. Gomis tek pozisyon ile sağladı bunu. Bu yüzden bize bitirici adam lazım. Dün Antalya karşısında baya kaçırdık. Mertens'te bu eksikliğimize çare olacak ama 1 tane daha adam lazım.
Bence nelsona iyi teklif varsa satılmalı bütün açıklarını marcao kapatıyordu abdülle oynadıkça defoları ortaya çıkacaktır.
Ceza sahası içinde bazen saçmalıyoruz ona çare olacak adam lazım. Dün Akbaba, Kerem 2-3 kez saçmaladı.Bariz kaçan gol yoktu ki, çoğu uzaktan şutlar. Çoğu kaleyi bile tutmadı. Kerem'in direkten dönen topu var o bile ekstra şut.
Avrupa standardlarina gore iyi futbolcu degildir kendisi.iyi futbolcu olduğunu biliyor musun peki çünkü iyiyse eğer burada oynayabilir diye düşünüyorum. ben şahsen 1 maçını izlemedim bir bilgim yok açıkcası
Oranin en iyi oyunucularindan biri yaptığı gol asist ortada avrupa liginde de iyi maclari var ama lig farkli isteiyi futbolcu olduğunu biliyor musun peki çünkü iyiyse eğer burada oynayabilir diye düşünüyorum. ben şahsen 1 maçını izlemedim bir bilgim yok açıkcası
Acikcasi Dortmund dan bir Vargas hamlesi bekliyordum sasirttiAlexis Sanchez bu takima artik cok ekstra olur yav Mertens'den sonra.
Dortmunda sasirdim ben. Modeste veya Dzekoya dustu mu bunlar. Sampiyonlukdan erken vazgecmisler
Hazirlik maclarinda iyidi. Resmi mac olunca heyecan mi yapiyo ya kendisi acabaEmre Akbaba dün çok aşağıya çekti takımın organizasyonunu pas vermesi gereken yerde vermedi top kaybetti. Seferoviç'i yalnız bıraktı tuhaf bir maç oynadı

Bakıcaz görücez bence nelson standart stoper temiz akarı kokarı yokNelsson açıkları kapatılacak bir oyuncu değil gayet dengeli bir stoper bence. Marcao’nun açıklarını da kapatan nelssondu bence. Pozisyon bilgisi, hava topları, liderlik bu konularda marcaonun açıklarını kapattı
Galibamertens kimin yerine oynayacak akbaba mı?
Leminaya teklif gotureceklerini duydum dogru mudurAcikcasi Dortmund dan bir Vargas hamlesi bekliyordum sasirtti
Ceza sahası içinde işi bitirecek adam santrafordur. Bu iki arkadaş işin ustası dururken kendileri bir şeyler yapma peşindelerdi dün. Zamanla bu hiyerarşi de oturacak diye umuyorum.Ceza sahası içinde bazen saçmalıyoruz ona çare olacak adam lazım. Dün Akbaba, Kerem 2-3 kez saçmaladı.