Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson satıp yerine Denayer koyalım diyenlere bu fikrin ne kadar kötü olduğunu daha evvel kaç kere anlattık fakat hala inatla devam ediyorlar. Denayer'in bizde stoper olarak iyi maçı yok , maaşı yüksek olacak ve zaten bu sebeple elden çıkaramayacaksın. Nelsson'dan kazandığın paranın en az 10 milyonunu 4 yıl bu herife gömeceksin. Aşırı mantıksız bir hamle olur. Nelsson kesinlikle satılmamalı. Çok isteyen yatırsın 25'i alsın.
You got me, Denayeri 3 senedir izlemiyorum.
Fakat Nelssonu satip satmiyacagimizi kendimiz karar verdigini dusunmuyorum. 18 milyon bizim icin kiyak para. Nelsson da Sevillayi gitmek isteyecegini dusunuyorum, eger oyleyse elimizde kart kalmiyor..

Nelsson’un sadece pasaportu ve saha içi liderliği +10 milyon euro eder.

Herkesin sevdiği Ujfalusi gibi sağlam stoperi 10 yaş genç aldık.23 yaşında çok az sakarlık ile oynuyor üstelik bizim takımın geniş saha boyuna rağmen.

Serbest kalma bedelinin altına bence de bırakılmamalı bu sene için.

Yanına sağlam bir stoper daha alınabilir mi derseniz? Pekala olur tabi ama bu durumda sol ve sağ beklerden birine 11 için sırıtmayacak yerli alternatif şart.

Dün izlediğimiz Akbaba Mertens’i kesip 3. Türk olamaz sürekli.

Mertens tabi ki 35 maç oynamaz ama çoğu maçta 60 dk oynar en az.

You got me, Denayeri 3 senedir izlemiyorum.
Fakat Nelssonu satip satmiyacagimizi kendimiz karar verdigini dusunmuyorum. 18 milyon bizim icin kiyak para. Nelsson da Sevillayi gitmek isteyecegini dusunuyorum, eger oyleyse elimizde kart kalmiyor..
Her gitmek isteyen oyuncuya neden satmamiz lazim kafasında yaklaşıyoruz. Oyuncunun kapı gibi 4 yıllık kontrati var sözleşmesinde çıkış maddeside var isteyen 25'i yatırıp alır biz neden daha aşağısını kabul edelim.

Serbest kalır maddesi 25 iken 20 istemek nedir? Benimle görüşme kardeşim serbest kalır maddesini yatır al topçuyu desene.
sertbest kalır maddesi olan her oyuncu tüm paranın yatırılması dışında lt bir bedelle alındı mı hiç? Mesela adamın 20 milyon euro serbest kalır maddesi iki klüp 17 ye anlaşıyor. Böyle birşey tarihte yoksa ilk olmamalıyız

Ayrıca Nelsson giderse iki tane çok iyi stoper hemen gelmeli. Biri tecrübeli 30+ olabilir. Bir tane de Nelsson gibi 20-23 arası potansiyelli bir oyuncu mutlaka bulmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt