Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi ki mantıklı yabancı sınırından dolayı niye taylanı izlemek zorundayız? zaten önümüzdeki sene kalkacak yabancı kuralı satarsın nelssonu hatta keremide bu sene ligde idare edecek bir yerli stoper ve yerli sağ bek alırsın. Ön tarafa top class bir kanat forvet alırsın işine bakarsın.Önümüzdeki sene şampiyon olduktan sonra sınır kalkınca en baba stoperleri getirirsin

Sağ beke Dubois gelmiş Mert için 6-7 verilir mi şu aşamada artık ? Alabilecek durumda olsak çoktan almıştık Mert’i olmayınca Dubois geldi. Ozan daha yeni transfer oldu az düşünerek mantık çerçevesinde yazın yahu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kadro derinliği şart. kanat/10 olmalı. bir yerli yedek stoper olabilir. halil* olabilir. fırsat bu eylüle kadar rotasyona birkaç hamle gelirse olabilecek en verimli dönem olur.
artık gidenler de olacaktır. güzel bir dönem geçirdik diye düşünüyorum. artık iş saha içinde. hep destek tam destek #23

Nelsson ayrılacaksa (25 Milyon Euro’ya) eğer alınması gereken isim ne Denayer, ne Kaan olur.

Mert Müldür ile anlaşıp iki beke de alternatif yaratılabilir. Sağ bek kadar sol bektede oynayabiliyor adam.

Ve yaşı çok uygun pasaportundan bağımsız.

Yerine de çok sağlam stoper almak yabancı şart olur.

Keremin neyini begenmediniz ki. Orta saha komple çukurken ekstra ekstra isler isteniyor cocuktan ve her maç en az bir asist/gol/direk şu üçünden birisini yapıyor çocuk.
Emre akbaba 1 kere önüne çıkıp 2 kere boş pozisyonda pas atsa 3 kez %100 pozisyon olacakti.
Cocuga anlamsiz bir şekilde cok yukleniliyor
Kerem genel olarak aldığı her topu eziyor. İlk yarı özelinde kaybettiği top sayısı çok çok fazlaydı. Ayrıca bulduğu her topu vurma girişiminden vazgeçmeli. Dün son dakika pozisyonunda Midsö yerine Kerem olsaydı Gomis’e pas vermeyeceğini kaleye şut çekeceğini hepimiz biliyoruz. Yunus da top kaybı yapıyor okey ama her zaman dikine ve takımı oynatmaya yönelik oynuyor. Aralarında şu an dağlar kadar fark var.

Nelsson'u sat Kaan Ayhan Mert Müldür Ozan Kabak üçlü paket yap. Yabancı sınırı denilen garabetten kurtul Ön tarafı komple kaliteli yabancı oyuncularla kur 2023 şampiyonluğu H.O
Gelecek sezon sınırı kaldırırlar. Harcadığımız parayla kalırız.

Sağ beke Dubois gelmiş Mert için 6-7 verilir mi şu aşamada artık ? Alabilecek durumda olsak çoktan almıştık Mert’i olmayınca Dubois geldi. Ozan daha yeni transfer oldu az düşünerek mantık çerçevesinde yazın yahu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlla sağ bek diye düşünme reis. İsimlere takılma diyorum hala isim veriyorsun. İsim önemli değil. Yerli sol bekde alabilirsin yabancı sınırı kuralına uymak için. Ozanın yeni transfer olduğunu bilmiyordum herşeyi bilmek zorunda değiliz. Türkiye liginde tek kural var atan oyuncuların ve kalecin iyiyse her zaman ilk ikide bitiriyorsun ligi en kötü. Stoper bölgesini ve beklerden birini yerli yaparsak ön tarafta daha kaliteli oyuncular oynatabiliriz.

Yönetimin oyuncu transferinde gösterdiği dik duruşu, satışlarda da göstermesini bekliyorum. Gitmek istiyor diye bir oyuncuyu değerinin altında satmak mantık dışı bir icraat olur. Marcao'dan ağzımız yandı zaten, benzer durum Nelsson içinde yaşanmasın.

Denayer'e niye bu kadar yükseliyor bizim taraftar onu da anlamıyorum. Bizdeyken ne Marcao'nun ne Nelsson'un yarısı bile değildi.
denayer süper degil ama süper lig icin yeterli adam 2 yil önce lyon ile sampiyonlar ligi yari final oynadi bayerne karsi 90 dakika. 1 yil sonra avrupada olursak yeni birini alabiliriz

Gurrpegi'nin postu kötü niyetli.

Geçen seneki kadroyu şu ankiyle aynı gelir gider dengesiyle değiştirebiliyorsan bu zaten başarıdır. Para edecek tek adamını sattığın koşullarda bir de.
580 milyon liralık BB ödemesi varken bu transferleri yapmak başarı zaten. Jk kadro boşaltmasına rağmen transfer yapamıyor, fener'in de hem Koç faktörü hem de BB ödemeleri seneye başlıyor.

kadro derinliği şart. kanat/10 olmalı. bir yerli yedek stoper olabilir. halil* olabilir. fırsat bu eylüle kadar rotasyona birkaç hamle gelirse olabilecek en verimli dönem olur.
artık gidenler de olacaktır. güzel bir dönem geçirdik diye düşünüyorum. artık iş saha içinde. hep destek tam destek #23
Halil mi yok reis kalsın. Hull City’e gidiyordu en son zaten.

Gurrpegi'nin postu kötü niyetli.

Geçen seneki kadroyu şu ankiyle aynı gelir gider dengesiyle değiştirebiliyorsan bu zaten başarıdır. Para edecek tek adamını sattığın koşullarda bir de.
Bu adamın salladığı haberlerden sonra hala bilirkişi tavrıyla takılması art niyetli olduğunu gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt