Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stuttgart 100 bin euro'ya kiralamış sonra 600 bin euro'ya satın almış.
Asya pazarına neden girmiyoruz.

Bu arada dün kazandığımız için hakemin yaptığı rezillikler hiç konuşulmadı. Okan Hoca'dan bu konuda bir kaç kelime etmesini beklerdim.
Hakemin konusuna yazdım buraya da yazıyorum.

Oliviera'ya yapılan net penaltıyı vermedi
Muslera'nın pozisyonu kesinlikle penaltı değildi, penaltı uydurdu
Nelsson'un dokunmadığı pozisyonda faul + sarı kart verip 13. dakikada stoperimizi oyundan düşürdü
2. yarıda Yunus'un tertemiz önüne aldığı pozisyonda faul verip net pozisyon olacak atağımızı engelledi
Bunlara karşılık bizim lehimize bariz bir hatası olmadı hiç.

Forumdaki bu Denayer nefretini hiç anlamadım :D Adam bizden gittiğinden beri Fransa Lig 1'de üst düzey oynuyor, kaptan olarak çıktığı maçlar bile var. Aynı şekilde bu sene sakatlık yaşayana kadar Belçika milli takımının banko oyuncusuydu. Bonservisi yok. Galatasaray'la arasındaki bağ malum.

Denayer yerine iki üç videosunu izlediğiniz adamları istiyorsunuz ayrıca o da enteresan. Nelsson, Marcao tuttu diye her getirdiğimiz genç stoper tutacak kanısına kapıldı herkes bir anda.

Maas karsilastirmasi olarak yazdigi mantikli ama elestirilecek ne var onu anlamadim
Bunu kötü bir değişimmiş gibi lanse ettiği izlenimi aldım, bu yanlış. Bahsettiği ayrılan oyuncular Marcao dışında satılamazdı ki +1 yerli sokarak çözdük o değişimi de.

Nelsson icin Sevilla taraftari ne düsünüyor diye bakayim dedim su mesaj gözüme carpti.

"I’m a bit worried about Marcao because at first Lope said he wasn’t match fit and now he’s saying not match fit and neither has medical approval to train. Can’t blame Monchi for any of that."

Hazirlik maclarinda kadroda bile yokmus. Cürük adam mi verdik onlara?
5 milyona geri alabiliriz

3-4 sayfada bir aynı haberleri paylaşıyorsunuz birkaç sayfa geriden okuyup gelin lütfen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumdaki bu Denayer nefretini hiç anlamadım :D Adam bizden gittiğinden beri Fransa Lig 1'de üst düzey oynuyor, kaptan olarak çıktığı maçlar bile var. Aynı şekilde bu sene sakatlık yaşayana kadar Belçika milli takımının banko oyuncusuydu. Bonservisi yok. Galatasaray'la arasındaki bağ malum.

Denayer yerine iki üç videosunu izlediğiniz adamları istiyorsunuz ayrıca o da enteresan. Nelsson, Marcao tuttu diye her getirdiğimiz genç stoper tutacak kanısına kapıldı herkes bir anda.
3 m euro maaş istiyor.
Aylardır takım idmanı yapmıyor.
İkinci yarı Lyon'da yedek kaldı.
En iyi döneminde dahi çok adam kaçıran bir stoper.

Belçikalı olması ve o havuzda olması değerli olsa da o maaş yüküne girmek riskli Nelsson gibi 1 m euro alıp çift hane getirisi olan bir adamdan vazgeçerken bir de.

Denayer nefreti olduğunu sanmıyorum.
Bizde iken her zaman iyi mücadele etti

Tek sıkıntı istediği rakamlar.
2.5 m€ maaş+ imza parası stoper için çok görünüyor.

Bonuslar dahil 1.5 maaş ve bir kereliği mahsus 2m€ imza parası verilebilir tabi sağlıklıysa.

Bu arada dün kazandığımız için hakemin yaptığı rezillikler hiç konuşulmadı. Okan Hoca'dan bu konuda bir kaç kelime etmesini beklerdim.
Hakemin konusuna yazdım buraya da yazıyorum.

Oliviera'ya yapılan net penaltıyı vermedi
Muslera'nın pozisyonu kesinlikle penaltı değildi, penaltı uydurdu
Nelsson'un dokunmadığı pozisyonda faul + sarı kart verip 13. dakikada stoperimizi oyundan düşürdü
2. yarıda Yunus'un tertemiz önüne aldığı pozisyonda faul verip net pozisyon olacak atağımızı engelledi
Bunlara karşılık bizim lehimize bariz bir hatası olmadı hiç.

Tam bir OPERASYON ÇOCUĞU! :mad:

yan hakemlere de ayar oldum ben, saçı başı ağarmış kör dayıları yan hakem yapmışlar, adam GS'li oyuncu daha rakip oyuncuya yetişmeden bayrağı hazırlıyor zaten faul caldirtmak için. top antalyalidan çıkıyor topu tekrar antalyalilara veriyor. kaç kez yaşandı ben sayamadım

Marcao/Nelsson kulübün kasasına can suyu oldu. Böyle topçular almak lazım bize.
Denayer dediğin kadar iyiyse neden hiç bir Avrupa Kulübü ile adı bile geçmiyor? Hadi biz bilmiyoruz hiç bir şey.

26 yaşındaymış bu
bunu da istemişler gent almış 24 yaşında

bu asya pazarını ben anlamadım oyuncu leş çıksa bile yaşı gençse piyasası yükselişte, girmek lazım

Siz niye beyeniyorsunuz Metin Bey?
emrah beycigim 2015-2016 da ilk bizde oynadi bu adam 18-19 yasindaydi geldiginde man city . ve sunderland a gitti sonra tekrar 2017-2018 da bize geri geldi sonra man citye geri dondu sonra lion da oynuyor bu kadar senedir . yani soylemek istedigim avrupanin gobeginde fransada top oynayan bir adam o kadar tecrube kazandiktan sonra denenmeye deger diye dusnuyorum baktik tutmuyor satma sansin var hala, 27 yasinda adam daha

3 m euro maaş istiyor.
Aylardır takım idmanı yapmıyor.
İkinci yarı Lyon'da yedek kaldı.
En iyi döneminde dahi çok adam kaçıran bir stoper.

Belçikalı olması ve o havuzda olması değerli olsa da o maaş yüküne girmek riskli Nelsson gibi 1 m euro alıp çift hane getirisi olan bir adamdan vazgeçerken bir de.
Tamam da bu yazdıkların oyuncunun futbolunu kötü yapmıyor ki.

Maddi şartlarda anlaşırsan alırsın. 3m€ maaşa gelsin oynasın demiyor zaten kimse.

Lyon'da yedek kaldı çünkü devre arasında 2 aya yakın sakatlığı vardı ve sonrasına sözleşme uzatmadığı için oynatılmadı.

Adam kaçırmayan stoper mi var? Marcao'nun döne döne yerdirdiği golleri çabuk unuttuk kanımca.

Nelsson'un satılmasına karşıyım ben zaten en başta. Çıkış maddesini verip alırlarsa da şu dönemde alınabilecek iyi bir alternatif Denayer.

Nelsondan cikmamizae gerek yok 20uzeri teklife olabilir fakat yerine denayer filan komik olur ki cenk ergun aktif olsa net onu alırdı
Nelson giderse gelecek 2 stoperden biri mutlaka genç olmalı
Erden beye güvenip tam adam karda yürüyor izini belli etmiyor guaye carravalho vs derken yüzde 1 bile umut etmeyecegimiz torreirayi çekti adam 🙏

emrah beycigim 2015-2016 da ilk bizde oynadi bu adam 18-19 yasindaydi geldiginde man city . ve sunderland a gitti sonra tekrar 2017-2018 da bize geri geldi sonra man citye geri dondu sonra lion da oynuyor bu kadar senedir . yani soylemek istedigim avrupanin gobeginde fransada top oynayan bir adam o kadar tecrube kazandiktan sonra denenmeye deger diye dusnuyorum baktik tutmuyor satma sansin var hala, 27 yasinda adam daha
Bonservisi elindeyken bile kimsenin almadığı adamı nasıl satma şansımız var?

Marcao/Nelsson kulübün kasasına can suyu oldu. Böyle topçular almak lazım bize.
Denayer dediğin kadar iyiyse neden hiç bir Avrupa Kulübü ile adı bile geçmiyor? Hadi biz bilmiyoruz hiç bir şey.
Abi işte aynı yanılgıya düşüyorsun. Cica, Morutan, Boey, Muhammed vs de aynı amaçla alındı ama cacık olmadı mesela. Gelen genç adamın tutacağını nerden biliyorsun. Tutmazsa stoper gibi bir mevkide garanti adamın olmadan ne kadar dayanabilirsin? Avrupa kulüpleriyle gayet de adı geçti transfer sezonunun başında, istediği para çok fazla olduğu için diğer alternatiflere yöneldi kulüpler hep. Griliş de kimseyle imzalamadı o da mı kötü oyuncu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt