Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da bu yazdıkların oyuncunun futbolunu kötü yapmıyor ki.

Maddi şartlarda anlaşırsan alırsın. 3m€ maaşa gelsin oynasın demiyor zaten kimse.

Lyon'da yedek kaldı çünkü devre arasında 2 aya yakın sakatlığı vardı ve sonrasına sözleşme uzatmadığı için oynatılmadı.

Adam kaçırmayan stoper mi var? Marcao'nun döne döne yerdirdiği golleri çabuk unuttuk kanımca.

Nelsson'un satılmasına karşıyım ben zaten en başta. Çıkış maddesini verip alırlarsa da şu dönemde alınabilecek iyi bir alternatif Denayer.
Tamam da maaş ana etken 3 net 5 brüt maaş verince 3 senede bitiyor o bonservis.

1.5a oynayacak olsa Nelsson gitmeden alınırdı.

Herkes kaçırıyor evet ama Denayer sakar bir stoper onu geçtim Nelsson sonrası hava topu zaafiyeti de yaratır.

Nerden baksan mantıklı durmuyor 1.5a falan ok demedikçe.

Denayer'i Galatasaray'da oynadığı sezon üzerinden değerlendiriyoruz bence. Lyon'da ki halini bilmiyorum şahsen. Ama aklımda kaldığı kadarıyla bizde çok laf ediyordum Denayer'e gitmeden önce. Çok savruk oynuyordu çünkü.

Stuttgart 100 bin euro'ya kiralamış sonra 600 bin euro'ya satın almış.
Asya pazarına neden girmiyoruz.
Doğru bir düşünce ama bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlar için zor,üstelik almaya kalksak Japonyadan oyuncu mu çıkar İnomotoyu aldıkta ne oldu,Nagotomo istisna diye ortalık yıkılır.

Abi işte aynı yanılgıya düşüyorsun. Cica, Morutan, Boey, Muhammed vs de aynı amaçla alındı ama cacık olmadı mesela. Gelen genç adamın tutacağını nerden biliyorsun. Tutmazsa stoper gibi bir mevkide garanti adamın olmadan ne kadar dayanabilirsin? Avrupa kulüpleriyle gayet de adı geçti transfer sezonunun başında, istediği para çok fazla olduğu için diğer alternatiflere yöneldi kulüpler hep. Griliş de kimseyle imzalamadı o da mı kötü oyuncu?
Oyuncular senden tamamen ayrılmadığı sürece cacık olup olmayacağını bilemezsin. Cicaldau dışındakiler verdiğin parayı yüksek oranda getirecek der başka biri de.

Nelsson MT ve karakteriyle de doğru bir yatırımdı. Cica o bedele maaşı düşük olsa da yanlıştı onun yerine Lindström alsan aynı maliyete o da çift hane olmuştu. Gidilmesi gereken profiller belli.

Dursun Özbek geçmişte çok hatalı ve şımarıkça davranmıştır. Ama 2 aydır Timur ile birlikte bence en iyi yönetim performanslarından birini sergiledi şu ana kadar

15 günde adayı tamamlamak ✅
İhtiyaca yönelik kariyerli isimler ✅
Aşırıya kaçmayan maliyet ✅

Feghouli 3.850.000 +500.000 (fix bonus)
Babel 2.500.000
Pulgar 750.000 (6 ay)
Diagne 1.200.000 (yarı maaş)
Marcao 1.400.000
Halil 500.000
Mohamed 800.000
Aytaç 330.000
Alpaslan 300.000
Morutan 600.000
Semih 250.000
Fatih 250.000
Arda 450.000

Toplam:13.680.000 Euro

Gelenler:

Oliveira 2.750.000
Dubois 1.800.000
Bardakçı 950.000
Seferovic 2.300.000
Midtsjo 975.000
Kazımcan 300.000
Torreira 2.750.000 (?)
Mertens 3.200.000 /2.900.000 (?)

15.025.000 Euro

1.3 Millyon farkla şu ana kadar kurulan kadro bu. (Resmî rakamlara göre azalıp artabilir son 2 transferin)

Denayer eğer Nelson elinde duruyorsa alınabilir ama yerine asla olmaz denayer havadan çok çok zayıf bir adam tek artısı atlet yönü ve tekniği
Ayrıca esas riskli tarafı bize satılabilecek oyuncu lazım denayeri 2 kusur maaşla satma imkanı yok o sebeble denayeri almak gibi birşeye girmez bence erden bey

Abi işte aynı yanılgıya düşüyorsun. Cica, Morutan, Boey, Muhammed vs de aynı amaçla alındı ama cacık olmadı mesela. Gelen genç adamın tutacağını nerden biliyorsun. Tutmazsa stoper gibi bir mevkide garanti adamın olmadan ne kadar dayanabilirsin? Avrupa kulüpleriyle gayet de adı geçti transfer sezonunun başında, istediği para çok fazla olduğu için diğer alternatiflere yöneldi kulüpler hep. Griliş de kimseyle imzalamadı o da mı kötü oyuncu?
tutmayacak diye yatırım yapmayalım mı? Hazır topçular alıp hep cepten mi yiyelim?
Bugün
Cica 6,5
Morutan 4(galiba bonusları filan tam emin değilim)
Boey 1
Mostafa 5m
Marcao 4
Nelsson 7m bonservislerine harcanmış o da 27-28m bonservis harcaması
Tutan şimdilik 2 ve getirisi Marcao 13(2m da bonus) + Nelsson 20 sadece ikisinden 33m ve Boey,Cica,Morutan,Mostafa dan kazanma ihtimalin hala devam ediyor.

Nelsson giderse Kaan Ayhan+tecrübeli bi stoper çekeriz bence, 27-30 yaş aralığında

Tamam da maaş ana etken 3 net 5 brüt maaş verince 3 senede bitiyor o bonservis.

1.5a oynayacak olsa Nelsson gitmeden alınırdı.

Herkes kaçırıyor evet ama Denayer sakar bir stoper onu geçtim Nelsson sonrası hava topu zaafiyeti de yaratır.

Nerden baksan mantıklı durmuyor 1.5a falan ok demedikçe.
Buna ben de katılılıyorum elbette. Ama şöyle de bir durum var. Denayer dengi bir adamı bonservisiyle almak istesen minimum 7.5-8m€ vereceksin. 1.5'da maaş verdin 3 yıllık imzaladın minimum 10-12m€ gözden çıkarman gerek zaten.

Ben de isterim Nelsson gibi genç birini alalım iki sene sonra aldığımızın 3 katına satalım, bunu kim istemez ama başarısız geçen 3 sezonun üstüne stoper gibi önemli bi mevkide kumar oynamak korkutucu geliyor.

En sağlıklısı Nelsson'u çıkış maddesini kullanmadıkları sürece bırakmamak.

Sevilla ile bu kadar uğraşmaya değmez. Demek lazım ki -Masaya koyacaksın 20M Cumartesiye kadar bonuslarla falan değil düz 20. Eğer bu Pazar’a kadar vermezsen sonraki hafta 23 olacak çünkü yerine alacağım hazır adam da takımında oynuyor süre azaldığı için ona da ben fazla para ödemek zorunda kalırım diyeceksin.

Nelsson bu sene bize lazim. Pazarliga oturmayalim. 25'i verirseler zaten alabilirler ve o zaman basimizin caresine bakariz. Denayer, Rugani vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt