Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Kimse almadı değil yıllık 3 istiyo adam. Yoksa çoktan torinoya gitmişti.Bonservisi elindeyken bile kimsenin almadığı adamı nasıl satma şansımız var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse almadı değil yıllık 3 istiyo adam. Yoksa çoktan torinoya gitmişti.Bonservisi elindeyken bile kimsenin almadığı adamı nasıl satma şansımız var?
Tamam da maaş ana etken 3 net 5 brüt maaş verince 3 senede bitiyor o bonservis.Tamam da bu yazdıkların oyuncunun futbolunu kötü yapmıyor ki.
Maddi şartlarda anlaşırsan alırsın. 3m€ maaşa gelsin oynasın demiyor zaten kimse.
Lyon'da yedek kaldı çünkü devre arasında 2 aya yakın sakatlığı vardı ve sonrasına sözleşme uzatmadığı için oynatılmadı.
Adam kaçırmayan stoper mi var? Marcao'nun döne döne yerdirdiği golleri çabuk unuttuk kanımca.
Nelsson'un satılmasına karşıyım ben zaten en başta. Çıkış maddesini verip alırlarsa da şu dönemde alınabilecek iyi bir alternatif Denayer.
Doğru bir düşünce ama bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlar için zor,üstelik almaya kalksak Japonyadan oyuncu mu çıkar İnomotoyu aldıkta ne oldu,Nagotomo istisna diye ortalık yıkılır.Stuttgart 100 bin euro'ya kiralamış sonra 600 bin euro'ya satın almış.![]()
Hiroki Ito - Oyuncu profili 26/27
Hiroki Ito, 27, Japonya ➤ FC Bayern Münih , 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 12 May 1999, Hamamatsu, Shizuoka, Japonyawww.transfermarkt.com.tr
Asya pazarına neden girmiyoruz.
Oyuncular senden tamamen ayrılmadığı sürece cacık olup olmayacağını bilemezsin. Cicaldau dışındakiler verdiğin parayı yüksek oranda getirecek der başka biri de.Abi işte aynı yanılgıya düşüyorsun. Cica, Morutan, Boey, Muhammed vs de aynı amaçla alındı ama cacık olmadı mesela. Gelen genç adamın tutacağını nerden biliyorsun. Tutmazsa stoper gibi bir mevkide garanti adamın olmadan ne kadar dayanabilirsin? Avrupa kulüpleriyle gayet de adı geçti transfer sezonunun başında, istediği para çok fazla olduğu için diğer alternatiflere yöneldi kulüpler hep. Griliş de kimseyle imzalamadı o da mı kötü oyuncu?
tutmayacak diye yatırım yapmayalım mı? Hazır topçular alıp hep cepten mi yiyelim?Abi işte aynı yanılgıya düşüyorsun. Cica, Morutan, Boey, Muhammed vs de aynı amaçla alındı ama cacık olmadı mesela. Gelen genç adamın tutacağını nerden biliyorsun. Tutmazsa stoper gibi bir mevkide garanti adamın olmadan ne kadar dayanabilirsin? Avrupa kulüpleriyle gayet de adı geçti transfer sezonunun başında, istediği para çok fazla olduğu için diğer alternatiflere yöneldi kulüpler hep. Griliş de kimseyle imzalamadı o da mı kötü oyuncu?
Üstad 1 yerli ve 1 yabancı stoper önerin var mıdır?Nelsson parasını Denayer'e gömmek ahmaklık olur.
biz mi verelim yıllık 3?Kimse almadı değil yıllık 3 istiyo adam. Yoksa çoktan torinoya gitmişti.
Buna ben de katılılıyorum elbette. Ama şöyle de bir durum var. Denayer dengi bir adamı bonservisiyle almak istesen minimum 7.5-8m€ vereceksin. 1.5'da maaş verdin 3 yıllık imzaladın minimum 10-12m€ gözden çıkarman gerek zaten.Tamam da maaş ana etken 3 net 5 brüt maaş verince 3 senede bitiyor o bonservis.
1.5a oynayacak olsa Nelsson gitmeden alınırdı.
Herkes kaçırıyor evet ama Denayer sakar bir stoper onu geçtim Nelsson sonrası hava topu zaafiyeti de yaratır.
Nerden baksan mantıklı durmuyor 1.5a falan ok demedikçe.
Yerli yok açıkçası bize uyacak ama yabancı olarak Wout Faes'i isterdim 6-7ye çözülebilecek olsa.Üstad 1 yerli ve 1 yabancı stoper önerin var mıdır?
Sanirim oynatacaksin dedin. 10 numarada oynatirim. Zaten her mevkide oynuyor. Ayrica Yunus ile iyi anlasacagini dusunuyorum. Tek sorun bonservisi + 1 sene Arabistan yapmasiNerede oynaracaksin nerede