Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson gitmezse 1-2 mevkide daha oynayabilen bi stp çekilir bakarız keyfimize

Belçikalı wonderkiddi çok gençken ama parlayamadı, sonra tırt bir takıma gitti. Sonra oradan yine ucuza Reims aldı.

Reims döneminde ilk sezonunda bir kaç maçını izledim, hem uzun hem çabuk bir adam, iyi bir süpürücü ama tabii 3lüde oynuyordu o dönem ortada. Şimdi 4lüye döndüler galiba.

İsteyen bir takım vardı da oldu olmadı bilmiyorum, hem Belçika havuzunda hem hala çok genç, 2014lerde adı bilinen bir adamdı.
Hafta sonu kendi kalesine gol attı sanırım.

Bu çocuk büyük patlama yapacak. Daha önce adımız çıkmıştı. Eğer Nelsson giderse mutlaka sulanmamız lazım.

Karakter olarak Nelsson'a da benziyor lider karakterli bir çocuk.

Becir Omeragic

torreira, mertens sahaya koltuk değneğiyle çıksın akbaba - berkan ikilisinden iyi oynar.

bu yüzden giresun maçında özellikle torreiranın en az 60 dk sahada kalması gerekiyor.

bırakın kamp görmedi, hazır değil vs. fetişlerini.

berkan kamp gördü, emre çok formdaydı da ne oluyor?

dün sefere top getiremedik hiç. İkinci yarıda emre akbaba topu kaptı kalaye vurmasa sefere verse kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Bizim takımda kerem ve emre de bencillik var
Emre organize edemiyor takımı. Dün yanlış pas ve şut tercihlerinin yanında her topa da ayak sokma kafasındaydı. Hele bir pozisyon vardı malum, topa dokunmasa kaleciyle karsi karsiya kalacaktik ceza sahasi icinde. İyi mücadele etti, kendini göstermek istiyor ama bu şekil zor.
Kerem'i geçen senesiyle kıyaslarsak bencilliği bırakıyor gibi geldi bana da, topla vedalaşmayı öğreniyor daha iyi olacaktır bu konu özelinde, sanki özellikle üzerine düşülmüş gibi bu topla oynama konusunda.

Yine de tüm eksikliklerin, neredeyse tamaminin, hem de böyle zorlu şartlarda alınan 3 puanın yanında gözle görülebilmesi bile ayrica guzel bir avantaj ilerisi için.

Nellson Marcao gibi ben oynamam beni illa gönderin demiyor. Takımımla anlaşırsanız gelirim modunda şu anda bence. Aradaki fark bu. Ayrıca DK sında iyi bir performans gösteremezsesini hiç düşünmüyorsun. Ben 13 14 milyona satılsın demiyorum zaten Nellson. 20 milyonu getiren alabilir sıkıntı yok.
Bunu bende belirtmiştim, göndermezsen oynar zaten oynamak zorunda DK’ya fit kalmak için. DK eleme grubunda 10 maçın 9unu kazanmışlar, turnuvada ne yaparlar göreceğiz fakat istatistikleri iyi. Ayrıca Danimarka tam bir turnuva takımı, genelde ekstra performans gösteriyorlar turnuvalarda. Hesapta tam anlamamışsın Marcao’dan yediğimiz kazığı Nelsson’un gelirinden düşürmüştüm. Neyse, ben katılmıyorum 20 düşük, milletin kerizi biz miyiz. Daha geçen 50m 1,75lik stoperi pazarlamış herifler

Pozisyon alma bilgisi iyi hatta tarz olarak biraz nelsson’u andiriyor ama nelsson’a göre biraz daha yavas kaliyor 1e1 kaldigi zaman

Iyi bir takim oyuncusu,hatta bir mactan sonra takimin savunmasiyla ilgili özelestiri yapmisti ben superman degilim savunma takim halinde olmali tarzinda bir aciklamasi olmustu

Ama nelsson gidecekse onun yerine alinacak oyuncunun biraz daha iyi olmasi gerekiyor yani Olsen tercihi alternatif olabilir,nelsson’un yerine transfer edilmesi olmaz

Tek forvet oynayabilen bir adam değil malesef
Oynar abi niye oynamasın, hücum gücü ve organizasyon becerisi ile doğru orantılı bir durum bence. Tek başına bırakırsan ilerde yine Sefer'in oyun tarzındaki Benzema olsa ne yapabilirdi mesela dün. Topsuz oyununu da ayrıca beğendim açıkçası.

Monchi sen misin?
giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt