Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belçikalı wonderkiddi çok gençken ama parlayamadı, sonra tırt bir takıma gitti. Sonra oradan yine ucuza Reims aldı.

Reims döneminde ilk sezonunda bir kaç maçını izledim, hem uzun hem çabuk bir adam, iyi bir süpürücü ama tabii 3lüde oynuyordu o dönem ortada. Şimdi 4lüye döndüler galiba.

İsteyen bir takım vardı da oldu olmadı bilmiyorum, hem Belçika havuzunda hem hala çok genç, 2014lerde adı bilinen bir adamdı.
Analiz icin sagol üstad, bizim profilimize uygun gözüküyor ilerde iyi paraya saplama sansimizda olur daha genc. Gecen sezon 4 gol atmis, duran toplarda iyi alternativ olur bakalim medya ya ismi düsecek mi ben fitim

Nelsson'un değeri bellidir 25 verip bize sormadan alabilirler.

Ha ben min. 20 milyon € civarına okeyim. Güzel para. Bir senede 13 milyon € kar.

bu herif aklıma yatdı berkan + 2-3 milyon avroya bu dransferi neticeye kavuşturabiliriz

Ne tatsız tuzsuz bir forum bu. Ben gidiyorum antu ya. Sirk gibi, lunapark gibi, eğlenceli bir yer. Her çeşit organizma mevcut. Kabul edelim ki bu konuda bizden çok yıldızı hak ediyorlar.

2014 yılından beri 163 mesaj yazdığınıza göre zaten antudan çıkmıyor gibisiniz.

mert müldür'ün bonservisine ne istediler acaba
nelsson gerçekten giderse parayı o herife basardım ben olsam
evet, sağ bek transferi yaptık ama yine de uzun vadede bizim için mantıklı olabilir. hem gayet iyi herif hem de yerli.
tabi böyle olunca stopere düşük bir bütçe kalır.

Nelson 20 + pay ile gidebilir. Yerine gelecek kişi ise tecrübeli olmalı. Elimizde emin ve Metehan gibi potansiyelli gençler var. Bu cocuklari saha içinde organize edecek lider biri olmalı. Urfalı Semih e seviye atlattı. Bu gençlerede yapmalıyız.

Sevilla'nin 2 tane stoperi var. Marcao fiziksel olarak hazir degil, Rekik'de bildigin cöp. Gudelj arada sirada stoper oynuyor. 5 gun sonra lig basliyor.

Versinler 24.5M + 20% aksam Ispanya'ya insin.

Sevilla'nin 2 tane stoperi var. Marcao fiziksel olarak hazir degil, Rekik'de bildigin cöp. Gudelj arada sirada stoper oynuyor. 5 gun sonra lig basliyor.

Versinler 24.5M + 20% aksam Ispanya'ya insin.
Paraları da var. 55 milyon € stoper sattılar. 20 üstü her teklife bizimkiler zaten dayanamaz verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt