Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi geldigi zaman adam 19 yaindaydi stoper icin cok genc bir yas ikini geldiginde ise 21 hala cok genc stoper icin , , ben alinsin derim bu adam zarar etmessin
Geriden geliyorsun. Sonra fikrimi değiştirdim dün akşam oynanan maçın özetini izledikten sonra yazdım. Defans arkasına atılacak toplarda hızlı bir stoper lazım. Gelebilir. Bu saatten sonra gelene git demem, gidene de gel demem. Yönetim iyi iş yaptı bu transfer sezonunda.

Fener ile ismi geçtiğinde 8 istiyor diye haberler vardı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani iste 8 az degil. Bence de oyle bir miktar isterler (hatta 10 bile isteyebilirler), sezon devam ediyor Fluminense iyi gidiyor uzun aradan sonra. En iyi yonleri savunma ve Nino-Manoel tandemi oynarken mac kaybetmiyorlar hatta gol yemiyorlar gibi bir sey gormustum gecen Twitter'da

Bana sanki 8m vereceksek daha iyisini bulabiliriz gibi geliyor. Yine de kotu transfer olmaz

Bu arada Fener haberleri cikarken Brezilya basininda cikan haberler adamin kalacagi yonundeydi. Muhtemelen bas dondurucu bir teklif yapmadan bu adami almak mumkun olmaz

Marcao 12+3 ya o 3 nasıl acaba?
.
tapatalk_jpeg_1659594815763.webp

Gedson üzümlü kekim. Ribery'in kaçışını falan gördüm ama hiç biri bu fotoğraf kadar yakmadı be :crushed:

FKlSpvVXEAI6vXN

Rizeli şerefsizler özel uçakla almaya gidiyor.

pasları kısa ve garanti oynuyor o zaman istatistiklerde pas yuzdesi yuksek cunku. ortiz'in uzun topları grillitchten bile fazlaymış
Ekli dosyayı görüntüle 172607

Ekli dosyayı görüntüle 172608
Buna gore Ortiz'i almak lazim ya cok iyimis herif. Ortiz topla Luyindama kadar kotu degil bu arada, sadece bi ekstrasi yok o manada soyledim. Ozetlemek gerekirse:
  • Hiz/ceviklik/atletizm: Ortalama
  • Cusse/guc: Harika
  • Havada: Ortalamanin bi ustu
  • Savunmacilik: Oldukca iyi
  • Topla iliskisi: Ortalama
Dikkat edersen peynir ekmek gibi satilan stoperlerin hepsi ya insanustu atletler (uzun boylu + super hizli) ya da topla iliskisi mukemmel. Su anki trend bu yani. O yuzden harika yatirim olmaz ama is de yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt