Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert ya da Kaan hata olur. Gerek yok bence ikisine de. Ha çok uygun rakamlara gelirler o zaman olabilir.

Işık Kaan ya da Emin Bayram'ın Kaan'dan çok eksisi yok. Sakatlık durumları şu an ne derecede bilmiyorum ama Kaan'ı almak yerine potansiyeli olduğu düşünülen bir yerli alınabilir. Kendilerini uçan kaçan topçu sandıklarından değil TR'de yağlı kapı istediklerinden kapıyı 2 milyon € dan falan açıyorlar maaş olarak. Hiç gerek yok böyle tiplere. Emin oynasın hata yapsın gerekirse, ama böyle tiplere para verilmemeli. Mert'in de Boey'den çok farkı yok açıkçası. Sol bek yedekliyor ek olarak.

Nelsson giderse, yerine yine aynı şekilde MT'de de piyasa yapabilecek bir Avrupalı topçu almalıyız. Tomas Riberio deniyordu bir ara ama sanırım o çocuk sakatlık yaşadı ve düşüşe geçti.

e. utkucan ve ekibi rumenlerde başımızı yaktı ama stoperleri iyi seçtik

sakatlanıp atletizmini kaybetmese luyindama'dan da güzel para gelecekti bence.

Ciddi ciddi adamlar Telles-Marcao-Nelsson ile defans hattı kuracaklar önlerine de Fernando'yu koyacak

stoperleri yok 25m€ versinler

1659958413206.webp

Nelsson'u 20-25'e satacağımızı duyanlar kaldırıp beklemeye geçerler. Yerine kim alınacaksa hemen anlaşma sağlansın.

Buna gore Ortiz'i almak lazim ya cok iyimis herif. Ortiz topla Luyindama kadar kotu degil bu arada, sadece bi ekstrasi yok o manada soyledim. Ozetlemek gerekirse:
  • Hiz/ceviklik/atletizm: Ortalama
  • Cusse/guc: Harika
  • Havada: Ortalamanin bi ustu
  • Savunmacilik: Oldukca iyi
  • Topla iliskisi: Ortalama
Dikkat edersen peynir ekmek gibi satilan stoperlerin hepsi ya insanustu atletler (uzun boylu + super hizli) ya da topla iliskisi mukemmel. Su anki trend bu yani. O yuzden harika yatirim olmaz ama is de yapar
katılıyorum reis. nelssonun da bizden önce plye gidememesin sebebiydi buydu bence(palace teklif yapmıs ama olmamıstı transfer). atletik yonu de kuvvetli olsa hakikkatten harika 1 stoper olurmuş.

bonservisi uçuk olmazsa+melo referans olursa ben isterim ninoyu. ztn nelsson giderse 2 stoper gelecek diyorlar nino+ senin bahsettiğin profilde u21 kuralına uyan bir genco alsak süper iş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt