Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satılacak adam kalmadı takımda biraz da yatırımlık futbolcu alın kardeşim sattığınız adamın yerini geri dönüşü olmayan isimlerle dolduruyorsunuz. Seneye kimi satıp alacağız. Bize dört beş tane yetenekli genç lazım zaten anca bir ikisi tutuyor.
Kerem, Yunus, Torreira, Hamza vs bulunur satılacak adam. :)

sasyulo istediği parayı almadan futbolcu emekliye ayrılsa da satmaz.. senelerdir bizim ligden birden fazla takım defaaten talip kaana, müldüre.. biz 18 de gelecekse daha iyi bir kombinasyon yapacaksak salalım nellsonu.. biz de nelsson marcao yapana kadar dünya para harcadık.. 18 veya fazlasını stoper tandemi kuramamak için harcayacaksak satmanın pek manası yok.. nelsson 10 sene oynar.. lideri de olur bu takımın..
Ama işte her türlü Sevilla'ya gitmek ister oyuncu :(

Nelsson satıp yerine Denayer koyalım diyenlere bu fikrin ne kadar kötü olduğunu daha evvel kaç kere anlattık fakat hala inatla devam ediyorlar. Denayer'in bizde stoper olarak iyi maçı yok , maaşı yüksek olacak ve zaten bu sebeple elden çıkaramayacaksın. Nelsson'dan kazandığın paranın en az 10 milyonunu 4 yıl bu herife gömeceksin. Aşırı mantıksız bir hamle olur. Nelsson kesinlikle satılmamalı. Çok isteyen yatırsın 25'i alsın.
Seferovic burdaki golündeki Denayer'e bak zaten:

Hier lässt Seferovic Benfica zwischenzeitlich hoffen

Uyuyor.

Nelsson için tm değerine bakıp 3.5 milyon euroluk adama 7 m euro verdik diye herkese sallayanlar şimdi tm değeri 12yken 25 istiyor.

Bunu ne olarak tanımlayabiliriz
marcao'dan daha değerli olması tuhaf geliyor bana
ab pasaportu var ama bence marcao'dan geride bir herif. enteresan bir piyasa var

Uf Furkan boş yapıyorsun yav.
İstatistiklerle stoper hakkında yorum mu yapılır.
Şu istatistiklere göre Nelsson çöp. Sevilla da Enayi ki böyle bir adama 16 veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 172626
Video demişsin, Cica videolara göre James Maddison'dan 1 tık daha kötü oyuncu.
Böyle mantık mı olur.
Nelson ile alakalı seninle konuşmamda laf geçtimi. Ne alaka şimdi nelson.

Sen dedin Avrupa takımları adama teklif götürmüyor diye. Ben de tak karşına çıkardım Torino'nun teklif yaptığını. Detaylı araştırmadım belki daha fazla Avrupa takımı vardır ilgilenen.

Bana diyorsun maç izlemeden verilerle yorum yapma diye sen peki vasat olduğuna dair yorumu nasıl yaptın. Göz yerine başka bir organla mı?

herkes farklı rakam veriyor ya

Galatasaray'dan Marcao'yu alan Sevilla, Victor Nelsson için 14 + 4 milyon Euro bonuslarla resmi teklif yaptı. Sarı-Kırmızılı takım oyuncunun serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro talep ediyor. @yakupcinar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt