- 4 Ağustos 2009
- 91.023
- 72.448
- 5.358
Ikiz ayiboğanlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikiz ayiboğanlar
2 as stoperi birden satmak, ne bileyim. Hayırlısı.
avatarını degıs dostum mehmet eroglu sanıyomRonaldoya gomelim parayi
Hem de 5 taksitte aldık. Kardan pay var mıydı?Nelsson için tm değerine bakıp 3.5 milyon euroluk adama 7 m euro verdik diye herkese sallayanlar şimdi tm değeri 12yken 25 istiyor.
Bunu ne olarak tanımlayabiliriz
Nelsson gittiği günden en çok 1-2 gün sonra yeni stoper inmeli. Giresun maçında oynar zaten Nelsson diye düşünüyorum.Stoper almak elimizi zayıflatabilir o noktada, zaten satacaklar kafasına girerler.
Ben totalde 20ye değecek bir teklife ok verileceği kanısındayım.
Nelson a yazmıştır Nelson da yüz vermemiştir, öfkesi bu yüzden olabilirNelssonun gidişine sevinen 1 kişi var forumda. Ismini vermek istemem, sevmiyor kendisini. Sert stoper istiyor, nelsson yumuşak kalıyormuş. Öyle diyor
mikserlik sana yakışıyor ağabey
Nelsson için tm değerine bakıp 3.5 milyon euroluk adama 7 m euro verdik diye herkese sallayanlar şimdi tm değeri 12yken 25 istiyor.
Bunu ne olarak tanımlayabiliriz
Uf Furkan boş yapıyorsun yav.Onur neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Adam iyi işte. Avrupa'dan teklif yok diyordun Torino teklfi yapmış işte. Sen de ezbere yorum yapıyorsun. Adamı lyon maçlarını izlemedim ama videolarından ve defansif verilerinden iyi olduğu aşikar.
Ts grilişide istiyor ne yani ölçü mü oluyor oyuncunun kötülüğü veya iyiliği hakkında. Avrupa takımları yüksek maaş isteğinden dolayı yanaşmıyor. Oyuncu zaten bize gelmek için yanıp tutuşuyor.