Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen Nelsson 20 üstüne Sevilla'ya gidiyor. Mutlaka çalışma vardır ama çok iyi seçmemiz lazım stoperleri. 1 uzun 1 süpürücü adam şart. Nino ve Malang Sarr kadroya katılırsa muhteşem olur. Başka transfere gerek kalmaz.

gerçekten dedi mi bilmiyorum ama monchi gerçektende ilk nelsson ile görüşmüş maldininin söylediği iddia edilen sözü gibi önce oyuncu ile görüşmüş

acil 10 numero lazım

evander mevander ne varsa alınmalı zaten dün maca bakmıs

nelsson için 19.9 milyon euroya bile razı değilim.
minimum kemiksiz 20 milyon € parayı hesaba geçsinler.

avrupanın 5 büyük liginde maçlar başlamak üzereyken bu yaşta, bu maliyette, bu kalitede hiçbir takımın as stoperini alamazlar.

ayrıca zaten yerini doldurmak için kalburüstü liglerden potansiyelli bir stopere en az 5-10 arası para ödeyeceğiz.

Stoper almak elimizi zayıflatabilir o noktada, zaten satacaklar kafasına girerler.

Ben totalde 20ye değecek bir teklife ok verileceği kanısındayım.
Nelsson gittiği günden en çok 1-2 gün sonra yeni stoper inmeli. Giresun maçında oynar zaten Nelsson diye düşünüyorum.

Satılacak adam kalmadı takımda biraz da yatırımlık futbolcu alın kardeşim sattığınız adamın yerini geri dönüşü olmayan isimlerle dolduruyorsunuz. Seneye kimi satıp alacağız. Bize dört beş tane yetenekli genç lazım zaten anca bir ikisi tutuyor.

nevzat ortalıgı karıstırma

Nelsson için tm değerine bakıp 3.5 milyon euroluk adama 7 m euro verdik diye herkese sallayanlar şimdi tm değeri 12yken 25 istiyor.

Bunu ne olarak tanımlayabiliriz

gs.webp

Onur neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Adam iyi işte. Avrupa'dan teklif yok diyordun Torino teklfi yapmış işte. Sen de ezbere yorum yapıyorsun. Adamı lyon maçlarını izlemedim ama videolarından ve defansif verilerinden iyi olduğu aşikar.

Ts grilişide istiyor ne yani ölçü mü oluyor oyuncunun kötülüğü veya iyiliği hakkında. Avrupa takımları yüksek maaş isteğinden dolayı yanaşmıyor. Oyuncu zaten bize gelmek için yanıp tutuşuyor.
Uf Furkan boş yapıyorsun yav.
İstatistiklerle stoper hakkında yorum mu yapılır.
Şu istatistiklere göre Nelsson çöp. Sevilla da Enayi ki böyle bir adama 16 veriyor.
1659957937513.webp

Video demişsin, Cica videolara göre James Maddison'dan 1 tık daha kötü oyuncu.
Böyle mantık mı olur.

sasyulo istediği parayı almadan futbolcu emekliye ayrılsa da satmaz.. senelerdir bizim ligden birden fazla takım defaaten talip kaana, müldüre.. biz 18 de gelecekse daha iyi bir kombinasyon yapacaksak salalım nellsonu.. biz de nelsson marcao yapana kadar dünya para harcadık.. 18 veya fazlasını stoper tandemi kuramamak için harcayacaksak satmanın pek manası yok.. nelsson 10 sene oynar.. lideri de olur bu takımın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt