Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satma potansiyelimiz olan biri gelmeli
nelsson ve marcao'da olduğu gibi
evropalı olması daha iyi olur

Dün yazmıştım Nelson için 15m+ 3-4 filan verirler. Adamın çıkışı 25 Sevilla 20m üstü verecek olsa serbest maddesini çeker alır.

Levent Nazifoğlu: "Denayer, Galatasaray'a gelmek için ağladı. Havalimanında sabahlara kadar bekledi." 4 Eylül 2016

1659960156436.webp

sırada ki transferimiz o olacak gibi... forumda eleştirilmesi hayra alamet

robson reis diye bi adam vardı

nerede

Nelson giderse çok üzülürüm. Benim için takımın kaptanı konumunda adam. Çok profesyonel bir futbolcu. Hatta şuanki takimda mental olarak en üst duzey oyuncu transferlerle bile. Abdul Marcao değişikliği içime sinmisti ama Nelson gibi adam gidince o bölge uzun süre bos kalacak, belki gelecek 18 milyona bile dolmayacak. Umarım bu iş olmaz

denayer'i ileride tekrar satabilme ihtimalimiz düşük
üstelik maaşı da çok yüksek olur
ben olumlu bakmıyorum

Allahtan akıllı adamlar var bu dönem, Nelson için görüşüyorlarsa alternatifler için de görüşmeye başlamışlardır. 20 milyon Euro getirecek bir rakama verilmesi elzemdir. Sevilla istiyorken adam da gitmek isteyecektir. Yerine alınacak adam Daneyer olursa hayal kırıklığı olur, Okan hocanın bizzat istediği adamlar mevcutta kesin olarak vardır

Verir mi bilmem. 1 stoper gelemeden Nelsson'un gidişine izin vereceğimizi düşünmüyorum. Pazarlıklar uzatılır ilk önce stoper gelir sonra gider giderse 25 milyonu veriyoruz alıyoruz yapmazlarsa.
Stoper almak elimizi zayıflatabilir o noktada, zaten satacaklar kafasına girerler.

Ben totalde 20ye değecek bir teklife ok verileceği kanısındayım.

Luyi'yi de şutlayıp Nino-Denayer tandemine fit miyiz? Sınır var ama seneye kalkacak muhtemelen. Bu sene idare ederiz Abdul'le.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt