Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.626
- 11.483
- 1.838
Geçen sene devre arasında Rize adına Gedson'u almak için giden ekip.bunlar kimi almaya gidiyorlar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene devre arasında Rize adına Gedson'u almak için giden ekip.bunlar kimi almaya gidiyorlar ?
Verir mi bilmem. 1 stoper gelemeden Nelsson'un gidişine izin vereceğimizi düşünmüyorum. Pazarlıklar uzatılır ilk önce stoper gelir sonra gider giderse 25 milyonu veriyoruz alıyoruz yapmazlarsa.Onu verdilerse 18e de çıkarlar. 18+2 gibi bir bedele salarız.
Nelsson giderse bunu almak lazım.Halit agam bu çocuk yeni transfer yaptı. Hem de çok ucuza gitti yazık oldu. 4.5 milyon € gitti.
niye satamıyozdenayer'i ileride tekrar satabilme ihtimalimiz düşük
üstelik maaşı da çok yüksek olur
ben olumlu bakmıyorum
Stoper almak elimizi zayıflatabilir o noktada, zaten satacaklar kafasına girerler.Verir mi bilmem. 1 stoper gelemeden Nelsson'un gidişine izin vereceğimizi düşünmüyorum. Pazarlıklar uzatılır ilk önce stoper gelir sonra gider giderse 25 milyonu veriyoruz alıyoruz yapmazlarsa.
Araplar alsa şimdi de alır üstat. Adamın cv'sinde City, Lyon falan var ama kabak gibi ortada kaldı. Acaba bizi mi bekliyorniye satamıyoz
bonservisi yok
araplara iteleriz 30 yasında 3 mılyona