Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelssonun vedası üzerine iki çift kelam etmek ister misin üstat
Yaklaşık 400m tllik kâr icin kendisine tsk ederiz. 20m euroluk stoper oynatma lüksümüz yok. Bu tarz paralar yetenekli ön oyuncularına harcanmalı. Stoper bulmak sorun değil. Terim bile bulabildigine göre.

Nellson konusunda elimizin güçlü olduğunu düşünüyorum. 20 nin altına düşmesinler. sözleşmesi uzun, antrenmanda sahada duruyor. Sonuna kadar götürün işi. Eninde sonunda vermek zorundalar o parayı.

Eli güclü olan biziz bu durumda. Nelsson DK gitmeyi istiyor diye sorun cikartip formayi kaybetme riskine girmez. Üstüne 4 sene sözlesmesi var. Bunlar yetmemis gibi, Sevilla 50+10 milyona bir stoper satti. Kadrolarinda tek 2 stoper var ve biri antrenmana bile cikamiyormus.

Yani bu transfer tam DIK DURUSluk transferi.

DANAyer

yıllık 1.5 mılyona oynarsa alınsın yoksa uzasın
İmza parası da ister kamil bu maaşı bile kabul etse seneligi 2 m olacak nerdeyse Nelson 1 m oynuyor o profilden devam etmeliyiz stoper için satması da kolay oluyor Denayer ölü yatirim Luyindama oynasa daha iyi

İmza parası da ister kamil bu maaşı bile kabul etse seneligi 2 m olacak nerdeyse Nelson 1 m oynuyor o profilden devam etmeliyiz stoper için satması da kolay oluyor Denayer ölü yatirim Luyindama oynasa daha iyi
usta nelsona 7 m cash ödedık ama

geldiği yarım seneyi güzel oynamıştı bence marcao. bir maç gaza gelip baskı yaparken sarı görünce eleştirmiştik ama genel performansı iyiydi diye anımsıyorum

ama 19-20 biraz kayıp bir sezon olduğu için haklı olabilirsin. ömer bayram haricinde bireysel performans hatırlamıyorum bile :(
Benfica ve Erzurum maçlarındaki hıyarlıkları yeter.

En kritik Fener maçında zaten yoktu. Maicon Serdar ikilisinden kurtulduk diye iyi gelmiştir.

sen niye izlemeden yorum yapıyon o zaman oturum lyon maçlarını mı izleyecem verileri iyi
Adamı izlememişsin ama kendisini çok geliştirdiğini iddia ediyorsun. Burası çok komik işte.
Ben izledim diye bir yorum yapmadım ayrıca. Profil olarak Abdülkerim ile uymuyor diyorum.
Bir de bu adam madem kendini bu kadar geliştirdi niye kimse istemiyor da TS'ye öneriliyor, bizle adı geçiyor, araplar teklif yapıyor diyorum. Adama şu ana kadar teklif yaptığı iddia edilen tek takım Torino. Fransa'da kalsaymış ya. Söylenenin yarısı kadar iyi olsa Fransa'nın yarısı adamı isterdi, hele hele beleşken.

Keşke 25'e gitse ama yönetimin daha altına vereceğini hepimiz biliyoruz.

20+bonuslar'dan bir kuruş aşağı giderse istifalarını isterim şahsım adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt