- 18 Temmuz 2009
- 82.213
- 240.386
- 5.263
Onu verdilerse 18e de çıkarlar. 18+2 gibi bir bedele salarız.14+4 teklif etmişler sanırım kabul edilmemeli, edileceğini de düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu verdilerse 18e de çıkarlar. 18+2 gibi bir bedele salarız.14+4 teklif etmişler sanırım kabul edilmemeli, edileceğini de düşünmüyorum.
Yaklaşık 400m tllik kâr icin kendisine tsk ederiz. 20m euroluk stoper oynatma lüksümüz yok. Bu tarz paralar yetenekli ön oyuncularına harcanmalı. Stoper bulmak sorun değil. Terim bile bulabildigine göre.nelssonun vedası üzerine iki çift kelam etmek ister misin üstat
İmza parası da ister kamil bu maaşı bile kabul etse seneligi 2 m olacak nerdeyse Nelson 1 m oynuyor o profilden devam etmeliyiz stoper için satması da kolay oluyor Denayer ölü yatirim Luyindama oynasa daha iyiDANAyer
yıllık 1.5 mılyona oynarsa alınsın yoksa uzasın
usta nelsona 7 m cash ödedık amaİmza parası da ister kamil bu maaşı bile kabul etse seneligi 2 m olacak nerdeyse Nelson 1 m oynuyor o profilden devam etmeliyiz stoper için satması da kolay oluyor Denayer ölü yatirim Luyindama oynasa daha iyi
Benfica ve Erzurum maçlarındaki hıyarlıkları yeter.geldiği yarım seneyi güzel oynamıştı bence marcao. bir maç gaza gelip baskı yaparken sarı görünce eleştirmiştik ama genel performansı iyiydi diye anımsıyorum
ama 19-20 biraz kayıp bir sezon olduğu için haklı olabilirsin. ömer bayram haricinde bireysel performans hatırlamıyorum bile![]()
Adamı izlememişsin ama kendisini çok geliştirdiğini iddia ediyorsun. Burası çok komik işte.sen niye izlemeden yorum yapıyon o zaman oturum lyon maçlarını mı izleyecem verileri iyi
nelssondan gelen parayla brekalo+nino paketine ne diyorsunnbelsonu satıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy