Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey için ne düşünüyorsunuz ilk yarı kötüydü baya ama ikinci yarı toparladı
Sağ bek alternatifi için yeterli olur mu
Daha Ali Turap da var
Bence rezaletti ikinci yari iyi gorunmesinin tek sebebi sicip batirmamasi idi. Normal bekleneni verdi yani. Gaşa da tukenmisti artik. Hatta 1-0'dan sonra bir pozisyonda kendini yalandan yere atip az daha yediriyodu

Daha da onemlisi hucumda sifir bir adam. Olmaz bence bunla. Ali Turap'la devam edelim gerekirse oynamak istedigimiz, daha dogrusu oynamamiz gereken oyuna daha uygun

Erden başganın boşu yok şu ana kadar. İyi bir defans bulur diye düşünüyorum.

Newzat:
*Kariyerli ve kanat forvet oynayabilen başka bir yıldız var listede. Bana göre Sanchez'den daha faydalı olacak bir futbolcu. İsmi bitme noktasında geldiğinde paylaşacağız. Olma ihtimali yüksek. İsmi hiç çıkmadı.

*Nelsson için resmi teklif 12+3 milyon euro.

*En az 3 transfer olacak, Nelsson giderse 4. Kulübün 5-6 transfer daha yapabilecek bütçesi, limiti var.

*Torreira-Mertens KAP gece olacak.

Nelsson yerine dusunulebilir. Uzun boyuna ragmen hizli bir stoper olarak hatirliyorum kendisini. Monaco’da fazla sure almamis.

Stoper transferinde Fatih Hocama ve Mustafa Demirtaş'a danışılmalı.

Bonuslarla 20ye gider Nelson. Stoper aramak lazım. Nelson da satılırsa kadro pozitif yönde değişime rağmen eksi bütçe olmayacak alis-satis durumunda. Ama bundan sonra alınacak adamlar satış potansiyelli olsa daha iyi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt