Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.624
- 6.953
- 1.248
Denayer hâlâ boşta. Bence beklemeden almak lazım. Nelson gidecek gibi görünüyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir şey belirtmedim sevgili rtaşımDefansta mı oynatacağız Evander'i?
Kazık attığımız nadir takımlardan biri valla. 3.5'a aldıkları adamı 7'ye bir de beyaz eşya alır gibi bilmem kaç taksitle almıştık.Yanlış
Nelsson ŞL oynadı 20 yaşında.
Başakşehir'i eledikleri sene özellikle ciddi sayıda Avrupa maçı var.
Öyle bilinmeyen bir adam değildi ve Kopenhag zaten 3.5 milyon euroya almıştı.
Buyuk ihtimal trolluyor da. Ben gene de hassiiktir demek istiyorum
Hatta 50 de verebilirler nasılsa olmayacak bir durum.19a bak
biz clyi alırsak da 25 versinler. 44 olsun
Nelson'un parasını umarım Evander'e gömmezler.
Buyuk ihtimal trolluyor da. Ben gene de hassiiktir demek istiyorum

Yine kuzeyli bir stoper istiyorsak scout ekibine is dusuyorsiyahi stoper almayalım yav mümkünse İskandinav ülkelerinden birini almak lazim yine
Bence hiç bir etkisi olmamıştır. Elimizi zayıflatan şey Marcao'nun adamlarla anlaşıp gitmek için bizi zorlamasıdır. Ve bizimkilerin de buna direnç göstermemesidir.Keremi dövmesi teklifin bizim açımızdan düşük kalmasına neden olmuştur zaten mental açıdan sıkıntılı
Marcaoya direnç göstersek 12 yerine 15 civarlarına gidebilirdi evet ama Keremle olayının da etkisi vardır Sevilla gibi takımlar oyuncu alırken en ufak detayına kadar araştırıyorBence hiç bir etkisi olmamıştır. Elimizi zayıflatan şey Marcao'nun adamlarla anlaşıp gitmek için bizi zorlamasıdır. Ve bizimkilerin de buna direnç göstermemesidir.
Nasil bir topcu? Ne kadar izledin?Izledim de paylastim. TM’de gezip bulsam en az 10 tane oyuncu paylasirdim memo.
Türk Futbolu futbolcu satışında 25 milyon baremini ne zaman aşacak?