Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.845
- 40.611
- 3.413
Bunu dedimi gercekten?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen gün Sevilla resmi sayfasından bizim oyuncuları paylaşınca vay be pr yapiyor filan dendi yahu ne pr adamlar aleni dalga geçtiler sizi daha önce defalarca kazikladik sesiniz çıkmadı yine kazikliyacaz dediler o resime birde Nelson eklerler bizim taraftarda vay be pr filan der ,bravo aynen devam bu kafaya
Bunu dedimi gercekten?
Pek bildiğim 1 herif değil üstatTrevoh Chalobah TS'ye yazılıyordu acaba bırakırlar mı? Yada kaça bırakırlar?
Olmayacak bir is.Depay olmayacak iş değil gibi geldi nedense
Buyuk ihtimal trolluyor da. Ben gene de hassiiktir demek istiyorum
2000 yılında aynı cümleyi kurmuş muydun rtaşOlmayacak bir is.
Bazilariniz fazla hayal goruyor.
kale - 08.08.2022 15:39 |
|
Katılmıyorum , böyle şeyleri düşünürse bütün kulüpler ellerindeki assetleri kelepir fiyatlara bırakır. Kaldı ki öyle sallamayacak bir adam değil Nelsson , içinde büyüdüğü kültür buna engel en başta. Bunları nedense bir biz düşünüyoruz. Bu hususta anlaşmamız mümkün değil diyeyim kapatalım konuyu iyisi mi.Sakatlık değil sadece. Marcao sonrası düşüşe geçebilir. Avrupaya gitmesine engel olduğumuz için ligi tam sallamayabilir. Dünya kupasında süre bulamayabilir. Bulsa da iyi oynayacağı kesin değil. Tonla risk barındıyor. Ben göze almazdım 18mlik teklif varken bu kadar riski.
Satalım kurtulalım kafasında da değilim seviyorum ztn Nelsson'u ama 18m reddilmeyece kadar iyi bir para ben öyle düşünüyorum.
Depayyyyyyyy