Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün Sevilla resmi sayfasından bizim oyuncuları paylaşınca vay be pr yapiyor filan dendi yahu ne pr adamlar aleni dalga geçtiler sizi daha önce defalarca kazikladik sesiniz çıkmadı yine kazikliyacaz dediler o resime birde Nelson eklerler bizim taraftarda vay be pr filan der ,bravo aynen devam bu kafaya

Onlar mi kazıkladı biz mi. Onu zaman gösterecek.

Depay kalan kontratının maaşının bir bölümünü alsın işte Barcelona’dan. Ödeyemediğimizi onlar tamamlar. Alıcısı çıkmazsa Eylül gibi bağlayabiliriz bence

Avrupa kulüpleri bu davranışlarından dolayı keli FIFA'ya şikayet ediyorlar genelde biz o yüzden Avrupa içinde oluculuk yada etik olmayan şeylere giremiyor

1659965098780.webp

babel abim, eyüpspor başkanı ile bu işi çözer relax

tr liginde giresun deplasmanını kazanmak için mertens - depay - torreira mı yapıyoruz şimdi :D

Chelseaden sarr deniliyordu. O da olabilir. Kiralik falan.

Nasilda biliyor işi. Kaşarlandilar tabi bu konularda

kale - 08.08.2022 15:39​
bos.gif
bos.gif

Bu Monchi Gs den büyük indiriyor söyliyim. Dünyada adam mı kalmadı da Nelson a 18 verecekmiş. Bizim Kim Min Jae gitti o paraya Nelsonu top diye oynardı. Monchi-Gs ilişkisi incelenmeli. Bu herif el altından Gs den neler alıyor bakılmalı.

Nelsson'un tavrı da önemli. İşine bakıp topunu oynamaya devam ederse pazarlıkta elimiz güçlü olur. 20ye kadar zorlayabiliriz belki.
Marcao adam gibi davransaydı ondan da en az 3m daha kazanmıştık

Sakatlık değil sadece. Marcao sonrası düşüşe geçebilir. Avrupaya gitmesine engel olduğumuz için ligi tam sallamayabilir. Dünya kupasında süre bulamayabilir. Bulsa da iyi oynayacağı kesin değil. Tonla risk barındıyor. Ben göze almazdım 18mlik teklif varken bu kadar riski.

Satalım kurtulalım kafasında da değilim seviyorum ztn Nelsson'u ama 18m reddilmeyece kadar iyi bir para ben öyle düşünüyorum.
Katılmıyorum , böyle şeyleri düşünürse bütün kulüpler ellerindeki assetleri kelepir fiyatlara bırakır. Kaldı ki öyle sallamayacak bir adam değil Nelsson , içinde büyüdüğü kültür buna engel en başta. Bunları nedense bir biz düşünüyoruz. Bu hususta anlaşmamız mümkün değil diyeyim kapatalım konuyu iyisi mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt