Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi baktim da Omeragic galiba yeniden sakatlanmis. Isvicre ligini takip eden var mi

Uefa Konf liginde semazen gibi dönerek Slavia'ya domalan Koreli bir yavşak ne yaptı da Nelsson gibi ulu kuzeyli bir vikingden daha değerli oldu

Biz Barcayla oynarken o Antep diye bir takımdan hatalı goller yenilmesine sebep oluyordu UEL'de
Kesinlikle

şeref yoksunu, pislik çukuru ifb !!!..

Sevilla kazıklıyor gibi algı oluştu bizde. Marcao daha yüksek fiyata gidebilir miydi gidebilirdi fakat geçen seneki kavga etken olmuş olabilir sözleşme uzatırken gitmeyi şart koşmuş olabilir bilemiyorum. Fernando'yu 32 yaşında 4 milyona satmak o dönem için yanlış değildi bizde 20 maçı zor görmüştü orada 40 küsür maça çıkması bizlik bir mevzu değil. Yani o mantıkla biz onlardan Mariano'yu aldık onlar yerine Corchia'yı aldı Mariano daha faydalı oldu şimdi biz mi kazıklamış olduk. Nelsson'da elimiz güçlü maaşı düşük sözleşmesi var fesih bedelini sonuna kadar talep etmeliyiz tabi.

marcao düşük fiyata gitmiştir

nelson'da aynı şeyin olmasına müsaade edemeyiz

isterse depayı getirsinler. bu, o fiyata satmak için bir gerekçe veya fırsat vermez yönetime

taraftarı uyutmaya çalışmayın.

Katılmıyorum , böyle şeyleri düşünürse bütün kulüpler ellerindeki assetleri kelepir fiyatlara bırakır. Kaldı ki öyle sallamayacak bir adam değil Nelsson , içinde büyüdüğü kültür buna engel en başta. Bunları nedense bir biz düşünüyoruz. Bu hususta anlaşmamız mümkün değil diyeyim kapatalım konuyu iyisi mi.
(y)
Bakalım üstat bugun menajerini çağırtıp sözleşme şartlarını iyileştirmek istiyoruz haberi yapılması biz oyuncumuzu kelepire bırakmayacağız mesajıydı ztn. Pazara kadar tablo netleşir muhtemelen.

Uefa Konf liginde semazen gibi dönerek Slavia'ya domalan Koreli bir yavşak ne yaptı da Nelsson gibi ulu kuzeyli bir vikingden daha değerli oldu

Biz Barcayla oynarken o Antep diye bir takımdan hatalı goller yenilmesine sebep oluyordu UEL'de

Ulu kuzeyli bir viking

1659965568058.webp

Kaan Ayhan, Umut Bozok, Evander ve Efecan = 10 m euro civarına 4'ü biter

bu işin sonu nelsson gider kaan + denayere çıkar. Bizim ileride para edecek adamlar almamız lazım ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt