Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.300
- 22.942
- 1.433
Simdi baktim da Omeragic galiba yeniden sakatlanmis. Isvicre ligini takip eden var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belirtmedigini bende biliyorum mod kardeşim. Defans satıp onun parasına hücum oyuncusu almaktaki mantığı anlamadım.Böyle bir şey belirtmedim sevgili rtaşım
Aslında direkt soru sordum orda. Gelen parayı Evandere mi gömeriz diye.Belirtmedigini bende biliyorum mod kardeşim. Defans satıp onun parasına hücum oyuncusu almaktaki mantığı anlamadım.
KesinlikleUefa Konf liginde semazen gibi dönerek Slavia'ya domalan Koreli bir yavşak ne yaptı da Nelsson gibi ulu kuzeyli bir vikingden daha değerli oldu
Biz Barcayla oynarken o Antep diye bir takımdan hatalı goller yenilmesine sebep oluyordu UEL'de
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katılmıyorum , böyle şeyleri düşünürse bütün kulüpler ellerindeki assetleri kelepir fiyatlara bırakır. Kaldı ki öyle sallamayacak bir adam değil Nelsson , içinde büyüdüğü kültür buna engel en başta. Bunları nedense bir biz düşünüyoruz. Bu hususta anlaşmamız mümkün değil diyeyim kapatalım konuyu iyisi mi.
Uefa Konf liginde semazen gibi dönerek Slavia'ya domalan Koreli bir yavşak ne yaptı da Nelsson gibi ulu kuzeyli bir vikingden daha değerli oldu
Biz Barcayla oynarken o Antep diye bir takımdan hatalı goller yenilmesine sebep oluyordu UEL'de