- 18 Temmuz 2009
- 82.201
- 240.345
- 5.263
Juventus Mertens transferinin intikamını alacak gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'in adamlığı hk. görüşlerin?Juventus Mertens transferinin intikamını alacak gibi.
Alexi almaya çalışsak o da bize gelmezdi. Bizi fena harcarlar ama bu depay mevzuundaJuventus Mertens transferinin intikamını alacak gibi.
Yaş doğru ama Efecan her sene ne vereceği belli bir adam. Akbaba için aynı şeyleri söylemek zorEmre Akbaba'nın Anadolu piyasası hem yaşı gereği hem performans olarak Efecan'dan baya öndedir takasla vereceksek Berkan 1 sene kiralık = Efecan olmalı
Senin gibi işte.Mertens'in adamlığı hk. görüşlerin?
Benim hk. düşüncelerin beni ziyadesiyle mesut etti.Senin gibi işte.
Nelssonla alakalı değil yorumum RENGİM.Orta saha ve ofansif oyuncularımızın yabancı olarak aynı anda sahada olması VE sınıra takılmaması için stoper ve bek bölgelerinden fedakarlık yapmamız lazım. Yoksa taylan berkan ve emre kılınç üçlüsünü izleyeceğiz yine.Reis sen Nelsson süreciyle alakalı yorum yapma derim.
Sene boyu adama demediğini bırakmadın, sal mevzuyu.
Scout ekibinin listesinde bir cok stoper vardir. Ben yine iskandinav ulkelerden bir stoperin alinmasini isterim. Onemli olan Okan’in Nelsson’un yerine bir scout transferinin yapilmasina onay vermesi.Evet gerçeklerle yüzleşme vakti.
Nelsson'u satarsak alabileceğimiz düzgün stoper yok Faes dışında, ona da çift hane isterler.
Kaan Ayhan + Denayer'e gider mevzu.
Nedenmiş?
![]()
Ne problemmiş arkadaş ya.Gurrpegi Umut Bozok için kulübüyle problem çözüldüğünde takıma katılır yazmış

Çabalasa Türkiye'ye gelmezdi ki zaten. EPL yapardı.yetersiz ve 6 aydır ayağına top değimiyor, kendini geliştirme anlamında hiçbir çabası olmadı senelerdir
Şu herife uyuz oluyordum Asamoah söylentisi esnasında bu vardı hâlâ duruyor mu kiJuventus Mertens transferinin intikamını alacak gibi.