Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denayeri alırlarsa söverim
Nedenmiş?

5083.jpg

25 milyon madde koyuyorsan direteceksin bunda. 25 milyona almıyorsa almasın veya pazarlıkta elini güçlendir en düşük 23’e verirsin

Okan hoca icin transfer konusunda cekincelerim vardi. Cok iyi hamleler yapti yanildim o konuda. Stoper transferinde de guveniyorum hoca ve erden beye

Reis sen Nelsson süreciyle alakalı yorum yapma derim.

Sene boyu adama demediğini bırakmadın, sal mevzuyu.
Nelssonla alakalı değil yorumum RENGİM.Orta saha ve ofansif oyuncularımızın yabancı olarak aynı anda sahada olması VE sınıra takılmaması için stoper ve bek bölgelerinden fedakarlık yapmamız lazım. Yoksa taylan berkan ve emre kılınç üçlüsünü izleyeceğiz yine.

Burak Elmas olsa 25 m euro serbest kalma bedelini sözleşme uzatır 20 m euro'ya çekerdi.

Evet gerçeklerle yüzleşme vakti.

Nelsson'u satarsak alabileceğimiz düzgün stoper yok Faes dışında, ona da çift hane isterler.

Kaan Ayhan + Denayer'e gider mevzu.
Scout ekibinin listesinde bir cok stoper vardir. Ben yine iskandinav ulkelerden bir stoperin alinmasini isterim. Onemli olan Okan’in Nelsson’un yerine bir scout transferinin yapilmasina onay vermesi.

Torreira ve Mertens haberi nedeniyle bir süre beklentimi düşürdüm, top girişi cumartesi yaptılar :ka:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt