Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakat diyorlar.

Faes'i izledin mi son dönemde, Torino mu istiyordu onu?

Zima'yı almamış olsalar onu isterdim direkt, gerçi o da sakatlanmış herhalde.
Son donemde izlemedim ama onun icin son gunlerde dedigin gibi Torino’ya gidecek haberleri var. Torino Denayer ile anlasamayinca Faes’i listeye almis.

Adnan januzaj serbestmis su an. Yerli statüsünde de oynayabilirmis. Eger öyleyse cökmek lazim

Herkes Evander'i istiyor da bilmediğim ve 90 dakika izlemediğim için soruyorum.

Skills videolarından gördüğümüz kadarıyla yetenekli, baya teknik bir futbolcu tamam fakat mücadele gücü, hırsı, kazanma azmi olan bir topçu mu? Yeri geldiğinde sahaya karakter koyacak, ağırlığını koyacak bir arkadaş mıdır?

Bizim o bölgede ihtiyacımız olan oyuncu Sneijder gibi takımı taşıyacak, Belhanda gibi basacak, rakibi ısıracak bir adam. Belhanda'nın ilk geldiği hali tabi ki, son değil.

Hayalet gibi topçulardan gına geldi artık. Cicaldau'dan kurtulmaya çalışıyoruz zaten. Sergio'da da şu an için o mücadele gücünü henüz göremedik. O profilde birini daha kaldıramayız.

Videolardan izlediğim kadarıyla fener'deki Lincoln vibe'ı aldım biraz. Bir hareketiyle maçı alabilir fakat oyun içinde kaybolabilecek bir arkadaşa benziyor. Bu yüzden soruyorum 90 dakika izleyenlerin görüşü nedir? Yeni bir casper vakasını kaldıramayız artık. Öyleyse eğer çok yanlış bir hamle olur bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt